ΠΑΟΚ: Μπράνκο για Ολιβέιρα, Ροντρίγκο και μεταγραφές

ΠΑΟΚ: Μπράνκο για Ολιβέιρα, Ροντρίγκο και μεταγραφές

ΠΑΟΚ: Μπράνκο για Ολιβέιρα, Ροντρίγκο και μεταγραφές

bet365

Με αφορμή την υπόθεση του Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, αναφέρθηκε για πολλά και σημαντικά μεταγραφικά ζητήματα των νταμπλούχων.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Πορτογαλικό Τύπο, με δεδομένο το ενδιαφέρον που έδειξε για την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο, αλλά και τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Σοάρες.

Για όλα αυτά μίλησε στην πατρίδα του ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ, Μάριο Μπράνκο.

«Έχω γνώση του θέματος του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Άλλωστε δούλεψα μαζί του για τέσσερις μήνες. Ο Σέρτζιο μας βοήθησε πολύ στην κατάκτηση του νταμπλ. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλή τεχνική και ηγετικά χαρακτηριστικά, κάτι που είναι σύνηθες στους παίκτες της Πόρτο.

Τα 12 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Πόρτο για τον παίκτη είναι πάρα πολλά. Προσπαθήσαμε μέσω των διαπραγματεύσεων να μειώσουμε την τιμή του, αλλά η Πόρτο δεν ήταν ιδιαίτερα θετική σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να τον έχουμε στο ρόστερ μας, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, η Πόρτο θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της»

Παράλληλα, ο Μάριο Μπράνκο πιστεύει ότι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα «ήταν πολύ σημαντικός» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και ως εκ τούτου, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης είχε «μεγάλο ενδιαφέρον για να συνεχίσει μαζί μας».

Αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο ήταν η υψηλή ρήτρα των 12.000.000 ευρώ. «Η αξία του δικαιώματος αγοράς που μπήκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου είναι απαγορευτικό για μας. Η Πόρτο είχε κάθε δικαίωμα να ζητήσει την αξία της ρήτρας, αλλά και εμείς στον ΠΑΟΚ να μην το αποδεχθούμε».

Η Πορτογαλία είναι αγορά που μπορεί να ψαρέψεις

Με αφορμή την απόκτηση του Ροντρίγκο Σοάρες ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής αναφέρθηκε στην αγορά της πατρίδας του και τόνισε ότι: «Η πορτογαλική αγορά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα. Από εκεί αγοράζουν ποδοσφαιριστές, τόσο οι μεγάλες ομάδες, όσο και οι πιο μικρές. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω των ποιοτικών παικτών, που υπάρχουν εκεί, αλλά και εξαιτίας των χαμηλών τιμών. Υπάρχουν αρκετοί καλοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές».

Τέλος μιλώντας για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας αποκάλυψε ότι: «Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον κορμό της ομάδας που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα και στη συνέχεια κέρδισε και το Κύπελλο Θα κάνουμε όμως 3-4 αλλαγές σε αυτή. Δεν σας κρύβω πως και λόγω καταγωγής, η πορτογαλική αγορά έχει προτεραιότητα για εμένα, όταν πρόκειται να αγοράσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα