«Σκληρό πόκερ» για Ιντέγε

«Σκληρό πόκερ» για Ιντέγε

«Σκληρό πόκερ» για Ιντέγε

bet365

Ο Άρης προσπαθεί να ολοκληρώσει ένα σπουδαίο μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε, ήδη εξελίσσεται μια σκληρή διαπραγμάτευση και την ίδια ώρα ο ίδιος ο παίκτης «τρελαίνεται» με τα μηνύματα που λαμβάνει από φίλους του Άρη στα social media.

Ελλάδα - Αρμενία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Τις τελευταίες ημέρες, οι δύο πλευρές προσπαθούν να ενώσουν τα «θέλω» τους σε ότι αφορά το ύψος του συμβολαίου και κυρίως, να βρουν το νούμερο το οποίο θα τις ικανοποιήσει.

Όπως σημείωσε και χθες (10/6) το gazzetta.gr, ο Άρης ήδη προχώρησε σε υπέρβαση με την κατάθεση πρότασης υπεράνω των δυνάμεών του με σκοπό να προσεγγίσει τον αθλητή και η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών (έπειτα από την υποχώρηση και του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή) είναι πλέον σε… διαπραγματεύσιμο επίπεδο. Σε σημείο δηλαδή όπου μια αυξημένη δόση «καλής διάθεσης» μπορεί να οδηγήσει στην τελική συμφωνία.

Ο Ιντέγε νιώθει ενθουσιασμένος γιατί ανά… δευτερόλεπτο λαμβάνει κι ένα μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram από φίλους του Άρη οι οποίοι του εκφράζουν την έντονη επιθυμία να τον δουν με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας στο Gazzetta.gr δεν θέλησε να πει κάτι για την πορεία της διαπραγμάτευσης.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά. Θα δούμε τι θα γίνει», είπε και τον ρωτήσαμε για τον βομβαρδισμό μηνυμάτων που έχει δεχθεί από φίλους του Άρη. «Έχω λάβει πάρα πολλά και με κάνουν να θέλω να έρθω γι’ αυτούς».

Είναι προφανές ότι η αγάπη του κόσμου σε συνάρτηση με το αγωνιστικό project, έχουν γοητεύσει τον 31χρονο επιθετικό. Και μένει να φανεί η εξέλιξη αυτής της ιστορίας. Το βέβαιο είναι ότι ο Ιντέγε σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποδοχής της πρότασης του Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα