«Αναμένεται στην Αθήνα ο πατέρας του Πόνσε, περιμένει η Ρόμα»

Gazzetta team
«Αναμένεται στην Αθήνα ο πατέρας του Πόνσε, περιμένει η Ρόμα»

bet365

Νέο ιταλικό δημοσίευμα για το μέλλον του Έκι Πόνσε, το οποίο θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Εdit my bet*: Άλλαξες γνώμη; Με το πρωτοποριακό “Edit My Bet” έχεις πλέον τη δυνατότητα να επεξεργαστείς το στοίχημά σου. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Αργεντινού επιθετικού από τη Ρόμα (6 εκατ. ευρώ για το 70% ή 7 εκατ. ευρώ για το 85%) μέχρι τις 16 Ιουνίου και η ιταλική ομάδα αναμένει την απόφαση της Ένωσης, σε περίπτωση που εκείνη τα βρει με την πλευρά του Πόνσε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Il Tempo, ο πατέρας και ατζέντης του Πόνσε θα ταξιδέψει μέσα στις επόμενες μέρες στην Αθήνα για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του γιου του.

Όπως υποστηρίζει το ιταλικό δημοσίευμα, η ενεργοποίηση της ρήτρας από την πλευρά της ΑΕΚ δεν είναι εύκολη υπόθεση, με τη Ρόμα πάντως να βρίσκεται εν αναμονή εξελίξεων καθώς θέλει να παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή τον Αργεντινό, το συμβόλαιο του οποίου λήγει του χρόνου το καλοκαίρι.

Μάλιστα, ενδιαφέρον για την υπόθεση του Πόνσε, όπως τονίζεται, έχει και η πρώην ομάδα του, η Νιούελς, η οποία διατηρεί ποσοστό της τάξεως του 40% από τη μεταπώληση του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα