Θα πάει ο Μπεργκ στον Ολυμπιακό; (poll)

Gazzetta team
Θα πάει ο Μπεργκ στον Ολυμπιακό; (poll)

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ «παίζει» δυνατά ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, με το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί στη συλλογική ελληνική οπαδική μνήμη μάλλον ως «ερυθρόλευκος» παρά ως «πράσινος» να είναι ισχυρό!

Ήρθε στην Ελλάδα το 2013 και στο άκουσμα της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό λίγοι έμειναν αδιάφοροι, αλλά λιγότεροι ενθουσιάστηκαν. Η καριέρα του δεν ήταν αμελητέα, αλλά οι τραυματισμοί του «θόλωναν» την προοπτική του και τις δυνατότητές του να προσφέρει ουσιαστικά στους «πράσινους».

Τέσσερις σεζόν αργότερα, με 151 συμμετοχές, 95 γκολ, 28 ασίστ και πολλές χαρούμενες στιγμές με το τριφύλλι στο στήθος, ο «καραβοτσακισμένος» οικονομικά Παναθηναϊκός αναγκαζόταν να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο Μάρκους των οπαδών και να πάρει τα 3,3 εκατ. ευρώ των Αράβων. Ο Σουηδός έγινε σύνθημα, ίνδαλμα και βαρόμετρο για τους «πράσινους», συγκρίθηκε απευθείας με τον αμέσως προηγούμενο που λατρεύτηκε εξίσου, τον Τζιμπρίλ Σισέ και κρατούσε ζωντανό το πάθος στην κερκίδα του συλλόγου σε δύσκολες στιγμές, αναντίστοιχες της ιστορίας του.

Το 2017 αποχώρησε για την Ελλάδα δηλώνοντας μέσες άκρες και γενικόλογα πως ο Παναθηναϊκός θα ήταν πάντα στην καρδιά του. Εντούτοις συνδεόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα μεταγραφικά με τον ΠΑΟΚ, πριν εσχάτως απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Στην Αλ Αΐν δεν τα κατάφερε άσχημα σε δυο σεζόν (2017-2019), κάθε άλλο, σκοράροντας 46 φορές και μοιράζοντας 12 ασίστ σε 60 συμμετοχές. Η νοσταλγία ωστόσο της οικογένειάς του για την Ελλάδα ωστόσο, ή τέλος πάντων για κάτι πιο όμορφο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έφεραν στο προσκήνιο το ενδεχόμενο να υπογράψει ο Μπεργκ στον Ολυμπιακό.

Οι χειρισμοί του Ολυμπιακού στοχεύουν στο να τον κάνουν ξανά παίκτη της Super League, ενώ η σύζυγός του, Ζοζεφίν, δημουργεί μέσω των αναρτήσεών της στα social media το κλίμα πως ο Σουηδός είναι κοντά σε συμφωνία με τους Πειραιώτες, κόντρα στους οποίους είχε σκοράρει τρεις φορές σε πέντε συμμετοχές.

Θα υπογράψει ο Μπεργκ στον Ολυμπιακο; Δείτε την απόδοση (21+)

Όσο κι αν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν θέλουν ούτε να φαντάζονται το ενδεχόμενο να δουν τον… πρώην αγαπημένο τους Μπεργκ με τα ερυθρόλευκα, οι πιθανότητες να υπογράψει ο 32χρονος (17/08/86) στον Ολυμπιακό αυτή την ώρα είναι αρκετές.

Μένει να φανεί αν όντως ο Σουηδός γίνει κάτοικος Πειραιά κι αν η επίθεση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς φέρει «φαρδιά-πλατιά» την υπογραφή του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα