Ολυμπιακός: Το status με τους wingers της ομάδας (poll)

Ολυμπιακός: Το status με τους wingers της ομάδας (poll)

Ολυμπιακός: Το status με τους wingers της ομάδας (poll)

bet365

Το Gazzetta.gr καταγράφει τα δεδομένα που ισχύουν για τους wingers του Ολυμπιακού. Ο... φευγάτος Ζιλ Ντίας, ο υπό αξιολόγηση Ραντζέλοβιτς και οι άλλες περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός στην παρούσα κατάσταση έχει έξι καταγεγραμμένους ακραίους στο ρόστερ του. Έχει το ενδιαφέρον του να δούμε τις περιπτώσεις τους μία προς μία:

ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Ο Γάλλος αγωνίζεται και ως επιτελικός αλλά παίζει φυσικά και στα άκρα. Είναι μία πολύ σπουδαία μεταγραφή φέτος για τον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες ποντάρουν πολλά πάνω του για τη νέα χρονιά. Ο Βαλμπουενά αναμένεται να εξελιχθεί σε παίκτη - κλειδί.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο έμπειρος άσος θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά. Στάθηκε εξαιρετικά άτυχος με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και το χειρουργείο του και έχει ακόμα δρόμο για την πλήρη επανένταξή του. Πέρυσι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε με τον Ολυμπιακό 26 αναμετρήσεις με 9 γκολ και 1 ασίστ,

ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ: Ο Πορτογάλος ακραίος θα γυρίσει στην Μονακό όπου ανήκει και έτσι προφανώς δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ο δανεικός Ντίας την χρονιά που μας πέρασε στον Ολυμπιακό είχε 10 αγώνες με 2 γκολ και 1 ασίστ.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Ο πιο ποιοτικός ακραίος του περσινού ρόστερ του Ολυμπιακού και ένας παίκτης που θέλουν πάση θυσία να κρατήσουν στο Λιμάνι. Ο Ποντένσε σε 41 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό είχε 8 γκολ και 9 ασίστ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Παίκτης που έδειξε αμέσως τις ικανότητές του και από τους Έλληνες του ρόστερ δεδομένα ο πιο καλός ακραίος. Ο Μασούρας που εννοείται πως θα μείνει στον Ολυμπιακό είχε με τους ερυθρόλευκους 16 αγώνες με 4 γκολ και 1 ασίστ.

ΛΑΖΑΡ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Ο... νέος της παρέας από κάθε άποψη. Ο Σέρβος θα είναι λογικά στο α' στάδιο της προετοιμασίας για να αξιολογηθεί και ενώ ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί κρούσεις για τον δανεισμό του. Ο 21χρονος Ραντζέλοβιτς στη Ραντνίτσκι την χρονιά που μας πέρασε είχε 40 ματς με 7 γκολ και 12 ασίστ.

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα