Μάξιμουμ πέντε μεταγραφές και… deadline η 20η Ιουνίου

Μάξιμουμ πέντε μεταγραφές και… deadline η 20η Ιουνίου

Μάξιμουμ πέντε μεταγραφές και… deadline η 20η Ιουνίου

bet365

Τουλάχιστον τέσσερις ώρες κράτησε η συνάντηση της τριανδρίας του Άρη όπου λήφθηκαν αποφάσεις για τον αριθμό των μεταγραφών αλλά και για τα έργα ανακαίνισης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Δίχως να συμπεριλαμβάνεται η διαφαινόμενη μεταγραφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν, οι «κίτρινοι» θα προχωρήσουν σε 4-5 μεταγραφικές κινήσεις, στοιχείο το οποίο ενδεχομένως να οδηγεί στο συμπέρασμα ανατροπής δεδομένων αναφορικά με περιπτώσεις παικτών οι οποίοι – φαινόταν ότι – ήταν στην πόρτα της εξόδου από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στη συνάντηση μεταξύ των Θόδωρου Καρυπίδη, Ντίνου Διαμαντόπουλου και Σάββα Παντελίδη υπήρξε αξιολόγηση της κάθε μεταγραφικής υπόθεσης, δόθηκαν προτεραιότητες και αποφασίστηκε ότι θα πρέπει μέχρι τις 20 Ιουνίου να έχουν ολοκληρωθεί αυτές οι κινήσεις με απώτερο σκοπό άπαντες να βρεθούν στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και κυρίως στην περίοδο των φιλικών αγώνων.

Ταυτόχρονα, συζητήθηκε το ζήτημα των εγκαταστάσεων όπου αποφασίσει να δρομολογηθούν βελτιωτικά έργα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και οι ενέργειες αυτές θα σχετίζονται με τη δημιουργία του medical department το οποίο προανήγγειλε πρόσφατα ο Ντίνος Διαμαντόπουλος. Η δεύτερη ουσιαστική απόφαση είναι το ξήλωμα του χλοοτάπητα στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου και η τοποθέτηση καινούργιου καθώς ο τωρινός έχει υποστεί σημαντική φθορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα