ΠΑΟΚ: Για 10 μεταγραφές και βάλε…

ΠΑΟΚ: Για 10 μεταγραφές και βάλε…

ΠΑΟΚ: Για 10 μεταγραφές και βάλε…

bet365

Ο ΠΑΟΚ αλλάζει αρκετά μέσα στο καλοκαίρι με πολλές αποχωρήσεις, νέα πρόσωπα και ερωτηματικά ενόψει της νέας χρονιάς και του μεγάλου στόχου, την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν είναι μία, δεν είναι δύο, δεν είναι τρεις, οι αλλαγές στο ρόστερ των Νταμπλούχων Ελλάδας, που άμεσα θα πρέπει να κινηθούν για την ενίσχυση τους ενόψει της (δύσκολης) προσπάθειας διάκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει όσες κινήσεις χρειάζονται για να παρουσιαστεί πανέτοιμος στις 6 Αυγούστου και στο πρώτο ραντεβού του με τ’ αστέρια.

Η διάθεση από την οικογένεια Σαββίδη είναι δεδομένη, χρήματα υπάρχουν, άρα και πολλές επιλογές στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Η δυσκολία έγκειται στη δημιουργία και το χτίσιμο μιας νέας ομάδας, με πολλά καινούργια πρόσωπα, δύο κομβικούς ποδοσφαιριστές (Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο) να μην είναι διαθέσιμοι, λόγω των σοβαρών τραυματισμών τους, ενώ ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση στην οποία θα παρουσιαστεί ο Βέρνμπλουμ στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Το έργο που έχει μπροστά του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο υπάρχει το χρονικό περιθώριο προκειμένου η ομάδα να δουλευτεί με τις όποιες προσθαφαιρέσεις και να παρουσιαστεί πανέτοιμη όταν πρέπει, δηλαδή στις αρχές Αυγούστου.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Από το φετινό ρόστερ αποχωρούν οι Γλυκός Σιαμπάνης, Χατσερίντι Βαρέλα, Σάχοφ, Μαλεζάς και οι δανεικοί Τόσκα, Καρέλης, οκτώ από τους 31 ποδοσφαιριστές, που είχε στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Σημαντικές εκκρεμότητες υπάρχουν και με άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές, τους Ολιβέιρα, Ρέι, Κάνιας, αλλά και Ελ Καντουρί. Διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ τους, αλλά δεν αποκλείεται και αυτοί να αποτελέσουν παρελθόν.

Μιλάμε για συνολικά δεκαπέντε ποδοσφαιριστές, το μισό ρόστερ της ομάδας μ’ άλλα λόγια, ενώ από τους ένδεκα δανεικούς (Κουλούρης, Λάμπρου, Μουλέν, Χατζηϊσαίας, Μελίσσας, Χαρίσης, Κάτσε, Μιχόγιεβιτς, Μυστακίδης, Ουάρντα, Δεληγιαννίδης) ζήτημα είναι να υπάρχει διάθεση να επιστρέψουν δύο ή τρεις, καθώς οι περισσότεροι δεν υπολογίζονται στον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Ο Λάμπρου, ο Μελίσσας, αν παραχωρηθεί με δανεισμό ή πωληθεί ο Ρέι, έχουν τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το κεφάλαιο «Ευθύμης Κουλούρης» είναι πολύ ξεχωριστό. Μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος (με 19 γκολ και έχοντας συνολικά 25 σε 35 συμμετοχές με τον Ατρόμητο), εν ενεργεία διεθνή, που όμως έχει πάνω – κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά με τους Τσούμπα Άκπομ και Κάρολ Σβιντέρσκι, που υπάρχουν ήδη στην ίδια θέση.

Στον ΠΑΟΚ σκέφτονται να εκμεταλλευτούν την υπεραξία που έχει αποκτήσει ο Έλληνας επιθετικός και όλα δείχνουν… μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. «Για την ώρα το μυαλό μου είναι μόνο στην Εθνική. Όταν γυρίσω θα καθίσουμε με τον εκπρόσωπό μου και με τον ΠΑΟΚ και θα δούμε τί είναι καλύτερο για μένα και την καριέρα μου», δήλωσε μόλις χτες ο ίδιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα