ΠΑΟΚ: Το διπλό μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη μέσω… Πάμπλο Γκαρσία

ΠΑΟΚ: Το διπλό μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη μέσω… Πάμπλο Γκαρσία

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Το διπλό μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη μέσω… Πάμπλο Γκαρσία

bet365

Ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε, μέσω του Πάμπλο Γκαρσία, στις αποχωρήσεις του Φερνάντο Βαρέλα και του Εβγέν Σάχοφ από τον ΠΑΟΚ, επιλέγοντας συγκεκριμένες ατάκες του Ουρουγουανού προπονητή.

Ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Εβγέν Σάχοφ αποφάσισαν να μην αποδεχθούν τις προτάσεις που είχαν από τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση των συμβολαίων τους και την Παρασκευή (24/5) ο Γιώργος Σαββίδης τοποθετήθηκε μέσα από φράσεις, που έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ο Πάμπλο Γκαρσία για την ομάδα και τον κόσμο της.

«Δεν μετρώνται όλα στη ζωή με χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή. Αυτή η αγάπη που δείχνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ σε μένα και την οικογένεια μου είναι απίστευτη», είχε πει ο πρώην άσος του «Δικεφάλου» και νυν προπονητής της ομάδας Κ19, που επίσης είχε δηλώσει όταν αγωνιζόταν με την «ασπρόμαυρη» φανέλα:

«Είμαι περήφανος επειδή έπαιξα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα είμαι περήφανος που παίζω στην ομάδα με τον καλύτερο κόσμο, τον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα