Ο Χιμένεθ ξέρει ότι συνεχίζει στην Α.Ε.Κ.

Ο Χιμένεθ ξέρει ότι συνεχίζει στην Α.Ε.Κ.

Ο Χιμένεθ ξέρει ότι συνεχίζει στην Α.Ε.Κ.

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός προφανώς και πληροφορήθηκε όσα ειπώθηκαν για τον ίδιο και το μέλλον της συνεργασίας του με την Ένωση και είναι ξεκάθαρος...

Τα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο χθεσινό δείπνο που παρέθεσε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ άνοιξαν το ζήτημα της παραμονής του Μανόλο Χιμένεθ στην ομάδα.

Συγκεκριμένα ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ανέφερε πως με τον Χιμένεθ στη συνάντησή τους τέθηκε επί τάπητος το πλάνο ενόψει της νέας σεζόν, αλλά βρίσκονται σε συζητήσεις και ότι μέχρι τις 10 Ιουνίου το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει.

Ο Σεβιγιάνος κόουτς βρίσκεται στην πατρίδα του, συνεχίζοντας τις διακοπές του, ωστόσο έχει πληροφορηθεί για αυτά που ειπώθηκαν για τον ίδιο και το μέλλον της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Ο Χιμένεθ, μιλώντας στο περιβάλλον του, ήταν ξεκάθαρος ότι θα συνεχίσει στον πάγκο των Κιτρινόμαυρων τη νέα σεζόν. Όπως τόνιζε, πριν επιστρέψει στην Ισπανία, είχε δώσει τα χέρια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να συνεχιστεί η συνεργασία τους για ακόμα μια σεζόν, έχοντας αρχίσει να καταστρώνουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Με λίγα λόγια, αυτό που προκύπτει από την πλευρά του Χιμένεθ είναι ότι από τη μεριά του δεν υπάρχει κανένα θέμα αντικατάστασής του και πως ο ίδιος ξέρει ότι θα παραμείνει κανονικά στον πάγκο της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα