Βιεϊρίνια: «Σε έξι μήνες θα παίζω»

Βιεϊρίνια: «Σε έξι μήνες θα παίζω»

Βιεϊρίνια: «Σε έξι μήνες θα παίζω»

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει πιο δυνατός στα γήπεδα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

100% Επιστροφή* χρημάτων Μιλγουόκι Μπακς - Τορόντο Ράπτορς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από το πρωί της Πέμπτης (23/5) ο Αντρέ Βιεϊρίνια είναι πίσω στη Θεσσαλονίκη και στις πρώτες του δηλώσεις φανέρωσε την επιθυμία του να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην αγωνιστική δράση.

"Πιστεύω ότι σε έξι μήνες από ότι μου έχουν πει οι γιατροί θα μπορώ να αγωνιστώ, το σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός, αυτό μπορώ να το υποσχεθώ στον κόσμο", υποστήριξε αρχικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, ο 33χρονος άσος των Νταμπλούχων Ελλάδας δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά.

"Είμαστε μια δεμένη οικογένεια, δεν ξέρω τι θα γίνει με τα παιδιά που δεν έχουν συμβόλαιο, όπως ο Βαρέλα, αλλά και πάλι έχουμε την ομάδα για να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να ξεκινήσουμε καλά τη νέα σεζόν. Σαν Πρωταθλητές θα είναι πιο δύσκολο το επόμενο πρωτάθλημα, οπότε θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά και με μια επιτυχία τη νέα χρονιά".

Ο Βιεϊρίνια πιστεύει, όπως είπε, ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά.

"Όπως είπα αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός. Τώρα σε ότι αφορά τους στόχους, ξέρουμε ότι θα είναι πιο δύσκολο, οι υπόλοιπες ομάδες θα κάνουν μεταγραφές, θα ενισχυθούν, δεν τους αρέσει και πολύ το πρωτάθλημα να έρχεται προς τα εδώ στη Θεσσαλονίκη, οπότε σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο. Μπορώ να υποσχεθώ ότι όπως φέτος έτσι και τη νέα χρονιά θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα προκειμένου να πετύχει ξανά τους στόχους της".

Ο κάπτεν των Πρωταθλητών Ελλάδας στάθηκε στην αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. "Ήξερα ότι ο κόσμος με αγαπάει, αλλά αυτό που έζησα τις δύο εβδομάδες μετά τον τραυματισμό μου ήταν κάτι που δεν το περίμενα, ούτε έχω λόγια να το περιγράψω", σχολίασε.

Πιο θα είναι το πρόγραμμα το επόμενο χρονικό διάστημα; "Θεραπείες και πολύ δουλειά. Δεν υπάρχουν διακοπές, μόνο δουλειά για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν"!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα