Προχωράει του Βαρέλα στη Σαουδική Αραβία!

Προχωράει του Βαρέλα στη Σαουδική Αραβία!

Προχωράει του Βαρέλα στη Σαουδική Αραβία!

bet365

Μανατζερικές πηγές που συνδέονται με το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας επιβεβαιώνουν στο gazzetta.gr πως οι επαφές του Φερνάντο Βαρέλα με ομάδα της αραβικής χώρας βρίσκονται σε καλό δρόμο, δίχως όμως ο 31χρονος στόπερ να έχει αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του!

Χολαργός - AEK με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ένας ακόμη παίκτης του ΠΑΟΚ απασχολεί σοβαρά, συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Φερνάντο Βαρέλα μετά την εντυπωσιακή παρουσία του με τα χρώματα του ΠΑΟΚ την τελευταία τριετία έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στα ύψη με αποτέλεσμα το συμβόλαιο που του απέφερε 550.00 ευρώ ανά έτος συνεργασίας να φαντάζει πλέον μικρό βάσει της προσφοράς του στον «Δικέφαλο».

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχοντας εκτιμήσει την προσφορά του Βαρέλα στον σύλλογο του πρότειναν νέο τριετές συμβόλαιο με 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο και συνολικές αποδοχές που ανέρχονται στα 3,8 εκ. ευρώ μαζί με τα πριμ και τα μπόνους.

Την ίδια στιγμή ο διεθνής με το Κάπε Βέρντε ψάχνει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Οι πληροφορίες του gazzetta.gr από μανατζερικές πηγές που πρόσκεινται στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας αναφέρουν πως σύλλογος της χώρας προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνολικού ύψους 6 εκατ. ευρώ δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους!

Ο Βαρέλα παρά την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, τονίζει πως δεν έχει πάρει ακόμη καμία απόφαση, ενώ και από την Σαουδική Αραβία όπως προκύπτει δεν υπάρχει οριστικό deal. Οι επαφές μέσω μάνατζερ συνεχίζονται, τα χρήματα είναι πολλά και ο πρώην παίκτης της Στεάουα καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του, έχοντας αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί ένα δίκτυο επικοινωνίας που αφορά στην ελληνική Super League και το πρωτάθλημα Τουρκίας με την Σαουδική Αραβία. Στο πλαίσιο αυτό μετακινήθηκαν στην Αλ Ιτιχάντ οι Πρίγιοβιτς, Γκάρι Ροντρίγκες και Μανουέλ Ντα Κόστα, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και με τον Βαρέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα