To «όχι» του Φερνάντο Βαρέλα στην πρόταση του ΠΑΟΚ!

To «όχι» του Φερνάντο Βαρέλα στην πρόταση του ΠΑΟΚ!

To «όχι» του Φερνάντο Βαρέλα στην πρόταση του ΠΑΟΚ!

bet365

Αρνητική τροπή παίρνει το θέμα της παραμονής του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αφρικανός αμυντικός απάντησε αρνητικά στην τελευταία πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του!

Σε συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ο Φερνάντο Βαρέλα έδειξε αρνητικός ως προς την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας, μετά τον τελικό του κυπέλλου και την συνάντηση που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τον ποδοσφαιριστή, ανέβασαν την προσφορά τους και έφτασαν το 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο για τριετές κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας.

Η πρόταση ήταν κοντά στα οικονομικά «θέλω» του Αφρικανού αμυντικού, ωστόσο μετά από την τελευταία συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, το θέμα της παραμονής του πήρε αρνητική διάσταση, καθώς ο Βαρέλα δεν αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση.

«Οσο καλός κι αν είσαι, πάντα υπάρχει αντικαταστάτης…», σχολίασε με νόημα το απόγευμα της Τρίτης (21/5) ο Γιώργος Σαββίδης στο Instagram.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα