Ακπομ: «Ευλογημένος που δούλεψα με τον Λουτσέσκου»

Ακπομ: «Ευλογημένος που δούλεψα με τον Λουτσέσκου»

Ακπομ: «Ευλογημένος που δούλεψα με τον Λουτσέσκου»

bet365

Ο Τσούμπα Άκπομ αποθεώνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον συγκρίνει με τον Αρσέν Βενγκέρ! «Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα ποτέ στην καριέρα μου», τονίζει.

Ο χρυσός σκόρερ του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ρουμάνο τεχνικό των Νταμπλούχων.

«Στο ξεκίνημα της χρονιάς, ο μίστερ μου είπε ότι δεν ήμουν έτοιμος και πως θα έπρεπε να βελτιώσω το αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού μου. Δουλέψαμε αρκετά πάνω σ’ αυτό και τώρα είμαστε και οι δύο χαρούμενοι», παραδέχθηκε ο Άγγλος επιθετικός του ΠΑΟΚ.

«Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Αν δεν τον ακούς και κάνεις ό,τι θέλεις, δεν έχει σημασία πόσο καλός είσαι, απλά δεν παίζεις, αυτός είναι ο τρόπος για να γίνεις ένας σπουδαίος προπονητής, να έχεις την ίδια φιλοσοφία και πάντα να την κρατάς και να μη την αλλάζεις», τόνισε ο Άκπομ. «Δούλεψα στο παρελθόν με τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος επίσης με πίεζε καθημερινά να προπονηθώ».

«Νιώθω ευλογημένος που δούλεψα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Είμαι τυχερός που τον γνώρισα και δείχνει να έχει τόση μεγάλη εμπιστοσύνη σε μένα», ομολόγησε ο 23χρονος φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα