Πέρασε από τη Βουλή η τροπολογία για την αναδιάρθρωση

Πέρασε από τη Βουλή η τροπολογία για την αναδιάρθρωση

bet365

Παρά τις αντιρρήσεις από την Αντιπολίτευση και άλλα κόμματα, πέρασε από τη Βουλή η τροπολογία της αναδιάρθρωσης, που θα ισχύσει από το νέο πρωτάθλημα και θα έχει φυσικά Super League 1 και SL2.
Όπως αναμενόταν ο Γιώργος Βασιλειάδης πήγε μέχρι τέλους το θέμα της αναδιάρθρωσης, φτάνοντάς το στη Βουλή. Έτσι το απόγευμα της Δευτέρας (13/5) ψηφίστηκε η τροπολογία για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, που προβλέπει μεταξύ άλλων, την καθιέρωση της Super League 2. Η τροπολογία ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ενώ τα υπόλοιπα κόμματα την καταψήφισαν.
Δεν έλλειψαν οι εντάσεις βέβαια και οι αντίθετες απόψεις κυρίως από τη ΝΔ. Να θυμίσουμε πως το Gazzetta ήταν το μοναδικό ΜΜΕ που είχε αναδείξει από την σωστή πλευρά το ζήτημα της αναδιάρθρωσης από την πρώτη στιγμή και εδώ και καιρό.
Η σχετική ενημέρωση:
Ψηφίστηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής οι δύο τροπολογίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Ρυθμίσεις θεμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου» και «Ορισμός της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ως φορέα διαχείρισης και εκμετάλλευσης του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων» που εντάχθηκαν στο σχεδίου νόμου: «Κύρωση Σύμβασης Παραχώρησης του Έργου της Μελέτης - Κατασκευής - Χρηματοδότησης - Λειτουργίας - Συντήρησης και Εκμετάλλευσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης και Μελέτη - Κατασκευή και Χρηματοδότηση των Οδικών του Συνδέσεων» του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Με την πρώτη τροπολογία απέκτησε νομική υπόσταση η απόφαση της Ε.Π.Ο. για αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου και ειδικότερα θεσπίζεται νέα ενδιάμεση επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου (Super League 2), η διοργάνωση του πρωταθλήματος της οποίας ανατίθεται στον υφιστάμενο επαγγελματικό σύνδεσμο «FootballLeague» που μετονομάζεται σε «SuperLeague 2- FootballLeague».
Με την ίδια τροπολογία θεσπίζεται κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των πρωταθλημάτων «SuperLeague 2- FootballLeague». Με την δεύτερη τροπολογία ανατίθεται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η αξιοποίηση, χρήση, διαχείριση και εκμετάλλευση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων, με σκοπό την επωφελέστερη για το Δημόσιο εκμετάλλευσή του και την παραγωγή πρακτικών ωφελημάτων υπέρ των πολιτών και ιδίως των κατοίκων του Δήμου Φυλής και των όμορων αυτού Δήμων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα