ΠΑΟΚ: Οι εξελίξεις στο θέμα Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Οι εξελίξεις στο θέμα Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Οι εξελίξεις στο θέμα Βαρέλα

bet365

H ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη, το πρέσινγκ του κόσμου, η παραμονή του μάνατζερ του στην Ελλάδα, οι εξελίξεις στο «καυτό» θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Φερνάντο Βαρέλα.

Ο Γιώργος Σαββίδης έδειξε σήμερα ότι το θέμα του Φερνάντο Βαρέλα οδεύει προς λύση ή τουλάχιστον οι δύο πλευρές έχουν τη διάθεση να καθίσουν και να συζητήσουν εκ νέου το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Με μια ανάρτηση το πρωί της Δευτέρας (13/5) στο Instagram το μέλος του Δ.Σ. και γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε ότι «έχω την αίσθηση πως θα βρεθεί η χρυσή τομή», αναφερόμενος -προφανώς- στο θέμα του Αφρικανού αμυντικού.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, με τον τρόπο του, πίεσε τον Αφρικανό αμυντικός στη φιέστα για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, τόσο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όσο και στο Λευκό Πύργο. Φώναξε ρυθμικά το όνομά του, τον «πέταξε» στον αέρα, αποδείχθηκε με την συμπεριφορά και την στάση του Βαρέλα ότι έχει αναπτυχθεί μια ιδιαίτερη σχέση, ωστόσο κάτι περισσότερο δεν προέκυψε.

Όπως έγραψε από την Κυριακή (12/5) το gazzetta.gr ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, μετά το τέλος του τελικού, έχοντας τον μάνατζερ του Πάουλο Τεξέιρα δίπλα του έδειχνε μια σαφή διάθεση να συνεχίσει στους νταμπλούχους Ελλάδας, στο οποίο την οριστική λύση μπορεί να δώσει ο Ιβάν Σαββίδη και κανένας άλλος…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα