Πασχαλάκης: «Πολύ περήφανος για το αήττητο, κρίμα για τον ΠΑΣ»

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Πολύ περήφανος για το αήττητο, κρίμα για τον ΠΑΣ»

bet365

Ανάμικτα τα συναισθήματα για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να τονίζει πως είναι περήφανος για το αήττητο πρωτάθλημα της ομάδας του, αλλά και στεναχωρημένος για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ.

Αναλυτικά ο έμπειρος τερματοφύλακας μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για τη φετινή χρονιά είπε: «Το σημαντικό είναι πως έκλεισε μια χρονιά σπουδαίας προσπάθειας δέκα μηνών με πολύ σπουδαία αποτελέσματα. Είμαι πολύ περήφανος. Από τον προπονητή μέχρι και τους φροντιστές κάναμε μια σπουδαία χρονιά. Με εξαίρεση τους τραυματισμούς όλα ήταν ιδανικά».

Για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ και την αγκαλιά στον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Πλαβούκο που τον ανέδειξε: «Δεν το χάρηκα πολύ σήμερα, ένας λόγος είναι πως έπεσε ο ΠΑΣ, έπαιξα εδώ, είδα παλιούς μου συμπαίκτες να κλαίνε. Είναι κρίμα, είναι μεγάλη ομάδα, μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω την αξία μου, χωρίς αυτό το βήμα στην καριέρα μου δεν θα ήμουν σήμερα εδώ. Ο κ. Πλαβούκος είναι σταθμός στην καριέρα μου, με έβαλε στον χάρτη, μου έδωσε ευκαιρία να δείξω την αξία μου. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και προπονητής τερματοφυλάκων».

Για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Αντιμετωπίζουμε μια ΑΕΚ διαβασμένη, θέλει πολύ συγκέντρωση, η προετοιμασία ξεκινάει από αύριο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, το μάτι μας γυαλίζει και θα πάμε να τα δώσουμε όλα όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα