Το πρόβλημα υγείας του Κασίγιας και ο Σα...

Το πρόβλημα υγείας του Κασίγιας και ο Σα...

Gazzetta team
Το πρόβλημα υγείας του Κασίγιας και ο Σα...

bet365

Το πρόβλημα υγείας του Ίκερ Κασίγιας είναι ικανό να τον οδηγήσει στο να σταματήσει το ποδόσφαιρο και μία από τις επιλογές της Πόρτο για τον διάδοχό του είναι και ο Σα.

Προφανώς και είναι ένα θέμα που βρίσκεται στην αρχή του, ωστόσο το πρόβλημα του Κασίγιας θα ωθήσει άμεσα την Πόρτο στο να αναζητήσει την επόμενη λύση.

Μέσα στις επιλογές της είναι και ο Ζοσέ Σα, για τον οποίο βέβαια ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει τις επαφές του και αισιοδοξεί πως θα τον κλείσει και τυπικά. Από την άλλη ο διεθνής Πορτογάλος πορτιέρο των Πειραιωτών θα είναι μες στις λύσεις που θα πέσουν στο τραπέζι ως αντί-Κασίγιας, με δεδομένο πως το πρόβλημα του Ισπανου ίσως τον οδηγήσει στο να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που θα ξεκαθαριστεί προσεχώς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα