Μπίσεσβαρ: «Ζούμε για το νταμπλ, είμαστε πεινασμένοι για τίτλους»!

Μπίσεσβαρ: «Ζούμε για το νταμπλ, είμαστε πεινασμένοι για τίτλους»!

Μπίσεσβαρ: «Ζούμε για το νταμπλ, είμαστε πεινασμένοι για τίτλους»!

bet365

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δηλώνει «πεινασμένος για τίτλους», σκέφτεται τον τελικό του Κυπέλλου και την κατάκτηση του νταμπλ με τον ΠΑΟΚ, ενώ υποκλίνεται στον κόσμο των Πρωταθλητών.

100% Επιστροφή* χρημάτων Φιορεντίνα - Σασουόλο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στα αποδυτήρια της Τούμπας και συγκαταλέγεται στους πιο αγαπημένους παίκτες της «ασπρόμαυρης» κερκίδας.

Η λατρεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης και οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ είναι κάτι που και ο ίδιος δυσκολεύτηκε να περιγράψει κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην ολλανδική ιστοσελίδα «voetbalzone.nl».

«Περπατούσα στον δρόμο μαζί με τα παιδιά μου και συνεχώς ερχόταν κόσμος και με αγκάλιαζε. Στη Λάρισα δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θέλαμε. Εκείνη την ημέρα, έβρεχε κιόλας στην πόλη, αλλά αυτή τη φορά ο καιρός ήταν ιδανικός, όλα κύλησαν όπως έπρεπε, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και ζήσαμε φοβερές στιγμές στο γήπεδο μας. Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε κάτι πιο όμορφο. Στη διάρκεια της πορείας μας προς τον Λευκό Πύργο, υπήρχαν τουλάχιστον 35000 ΠΑΟΚτσήδες στους δρόμους», σχολίασε ο Μπίσεσβαρ και υποκλίθηκε στον κόσμο του «Δικεφάλου του Βορρά»:

«Αισθάνομαι, ότι έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα ή ακόμη και στην Ευρώπη. Περίμεναν τόσο καιρό αυτή τη μέρα και η χαρά ήταν τεράστια. Κοιμηθήκαμε όλοι πολύ αργά και ήταν ωραία όλα, αλλά την επόμενη ημέρα είχαμε προπόνηση. Έχουμε ακόμη μπροστά μας το Κύπελλο, οπότε δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτούς τους πανηγυρισμούς», πρόσθεσε.

Η εμπειρία ήταν μοναδική για όλους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ακόμη και γι’ αυτούς που είχαν ζήσει παρόμοιες καταστάσεις σε άλλες ομάδες.

«Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, πραγματικά ένιωθες μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην πόλη. Γνωρίσαμε κόσμο στους δρόμους, που μας έλεγε ότι την τελευταία φορά που πανηγύρισε το πρωτάθλημα ήταν τεσσάρων, πέντε χρονών. Τώρα, μπορούν να το πανηγυρίσουν με τα δικά τους παιδιά και αυτό είναι κάτι ξεχωριστό. Το μόνο που νιώθω, είναι θετική ενέργεια. Πήγα να αγοράσω ψωμί και ο άνθρωπος εκεί, μου είπε "όχι να το πάρεις". Θα πληρώσεις την επόμενη εβδομάδα. Για λίγο καιρό θα μπορώ να τρώω παντού δωρεάν...», υποστήριξε ο Ολλανδός άσος που είδε πριν από δύο χρόνια την ομάδα του στην Ολλανδία, τη Φέγενορντ, να κατακτά το πρωτάθλημα, αλλά και πάλι δε τίθεται θέμα σύγκρισης

«Είναι λίγο διαφορετική η κατάσταση, σε σχέση με τη Φέγενορντ, αλλά το πως το έζησε ο κόσμος, ναι είναι παρόμοιο. Είμαι ένας Ολλανδός, που πατάει γερά τα πόδια του στη γη. Οπότε για μένα, όλα είναι απλά θετικά. Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο και να συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω. Έχουμε μία φανταστική ομάδα. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και επίσης, είμαστε μέσα και στον στόχο του Κυπέλλου», πρόσθεσε.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παραδέχθηκε πως ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε το περσινό πρωτάθλημα πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. «Δεν ήταν ότι απλά χάσαμε πέρσι το πρωτάθλημα, αλλά αισθανθήκαμε σα να μας το κλέβουν. Την περασμένη χρονιά χάσαμε πολλούς βαθμούς εκτός των γηπέδων, μετά από σχετικές δικαστικές αποφάσεις, το μόνο που θέλαμε είναι να πάρουμε τη ρεβάνς για όλα αυτά και το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε φέτος είναι μια τέτοια πορεία προς το πρωτάθλημα. Αν δείτε όλα τα παιχνίδια μας θα παρατηρήσατε τη φλόγα στα μάτια μας για να εξουδετερώσουμε τους αντιπάλους μας το συντομότερο δυνατό».

Οσο για τον επερχόμενο τελικό του Κυπέλλου και την προοπτική του νταμπλ σχολίασε: «Ζούμε για το νταμπλ μέσα στην ομάδα, είμαστε πεινασμένοι για τίτλους. Έχουμε ήδη κατακτήσει δύο φορές το κύπελλο, αλλά το νταμπλ… Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί μετά, θέλω απλά να το ζήσω και αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα