«Ανοικτή στον δανεισμό Βράνιες η Άντερλεχτ, πρόβλημα το υψηλό συμβόλαιο»

«Ανοικτή στον δανεισμό Βράνιες η Άντερλεχτ, πρόβλημα το υψηλό συμβόλαιο»

Gazzetta team
«Ανοικτή στον δανεισμό Βράνιες η Άντερλεχτ, πρόβλημα το υψηλό συμβόλαιο»

bet365

Τι γράφουν οι Βέλγοι σχετικά με την επιθυμία να αποκτήσει η ΑΕΚ τον Όγκνιεν Βράνιες με τη μορφή δανεισμού και τι τονίζουν για το υψηλό συμβόλαιο του Βόσνιου στόπερ.

Επιστροφή χρημάτων* στο Λαμία - ΑΕΚ και σούπερ αποδόσεις στo Κύπελλο Ελλάδας από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου στις Βρυξέλλες έφερε ξανά στο προσκήνιο το θέμα του Όγκνιεν Βράνιες για την ΑΕΚ, η οποία έχει πάντα στα ραντάρ της τον Βόσνιο στόπερ.

Στο Βέλγιο τόσο η Het Nieuwsblad όσο και η Het Laatste Nieuws τονίζουν πως η ΑΕΚ μέσω του τεχνικού διευθυντή της μετέφερε στην Άντερλεχτ την επιθυμία δανεισμού του Βράνιες, κάτι στο οποίο η βελγική ομάδα είναι απόλυτα θετική από τη στιγμή που δεν υπολογίζει τον παίκτη, ο οποίος έχει υποβιβαστεί τους τελευταίους μήνες στη δεύτερη ομάδα.

Ωστόσο, όπως προσθέτει ο βελγικός Τύπος, το «αγκάθι» στην περίπτωση του Βράνιες αποτελεί το υψηλό συμβόλαιο με το οποίο αμείβεται στην Άντερλεχτ και αγγίζει τις 900.000 ευρώ τον χρόνο. Κάτι το οποίο η Άντερλεχτ θέλει να ξεφορτωθεί, αλλά από την άλλη η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει.

Εκεί εστιάζει το ρεπορτάζ αναφορικά με την υπόθεση Βράνιες, υποστηρίζοντας πως και ο παίκτης από τη μεριά του δεν θα θέλει να χάσει εύκολα ένα πολύ καλό συμβόλαιο που υπέγραψε το περσινό καλοκαίρι όταν αποχωρούσε από την Ένωση για να υπογράψει στους «μοβ».

Το γεγονός πάντως ότι τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Βράνιες θέλουν να ξανασμίξουν, αλλά και το ότι η Άντερλεχτ θέλει να βγάλει το... βάρος με τον Βόσνιο αμυντικό από πάνω της, είναι πολύ πιθανό να παίξουν καθοριστικό ρόλο το επόμενο διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα