Αραούχο και Βράνιες πάντα στα ραντάρ της Α.Ε.Κ.

Αραούχο και Βράνιες πάντα στα ραντάρ της Α.Ε.Κ.

Αραούχο και Βράνιες πάντα στα ραντάρ της Α.Ε.Κ.

Η παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου στις Βρυξέλλες για τον Βράνιες, η επιθυμία του ίδιου του Βόσνιου στόπερ και η ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον «Τσίνο».

Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σ. με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Είναι δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που συνδέονται με το πρόσφατο και πρωταθληματικό παρελθόν της ΑΕΚ, πέρυσι δηλαδή, αφού ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας. Εννοείται πως πρόκειται για τους Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες οι οποίοι δεν έχουν πάψει να απασχολούν την Ένωση ενόψει της νέας σεζόν...

Κοινό βασικό χαρακτηριστικό των δύο υποθέσεων η μεγάλη επιθυμία των ίδιων των ποδοσφαιριστών να βρουν τρόπο να επιστρέψουν στην ΑΕΚ όπου για εκείνους μοιάζει να είναι η ποδοσφαιρική Γη της Επαγγελίας. Είναι λογικό λοιπόν και από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» να είναι απόλυτα ενεργοί (και προφανώς θετικοί) στην προσπάθεια να βρουν τον τρόπο να πετύχουν αυτό που θέλουν και οι δύο πλευρές: την επανασύνδεση και την επιστροφή των δύο!

Για τον λόγο αυτό άλλωστε βρέθηκε στις Βρυξέλλες (όπως αποκάλυψε η «Ωρα για Σπορ») ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης που έχει άριστες σχέσεις με τον ομόλογό του της Άντερλεχτ και πρώην αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Φρανκ Αρνεσεν. Αφενός για να επιβεβαιώνει και αποδεικνύει ότι η ΑΕΚ προφανώς και θα ήθελε τον Βράνιες πίσω (όπως έχουμε σημειώσει ξανά και ξανά στο πολύ πρόσφατο παρελθόν) αλλά και για να υπάρχει ενημέρωση γύρω από την υπόθεσή του.

Όλα αυτά καλά και δεδομένη η επιθυμία των δύο πλευρών να συνυπάρξουν και να συνεργαστούν ξανά, αλλά για την ώρα, μέχρι εκεί και όχι κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη πέρα από την δεδομένη εκδήλωση ενδιαφέροντος της ΑΕΚ προς την Άντερλεχτ για τον ποδοσφαιριστή. Από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο σχετικά με τον Βόνσιο πάντως, ανέφεραν ότι ο «Λύμπε» δεν βρέθηκε αποκλειστικά στις Βρυξέλλες για τον Βράνιες ή για διαπραγμάτευση για τον παίκτη, αλλά κυρίως για να έχει επαφές με τον Άρνεσεν (στο πλαίσιο των γνωριμιών που έχει με τεχνικούς διευθυντές άλλων ομάδων) με τον οποίο, όπως προαναφέραμε, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Με τον Αραούχο θα υπάρχει πάντα ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας αλλά και επαφής με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, με τον πατριό και μάνατζέρ του, αλλά και πάντα με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που δεν αποκλείεται να ταξιδέψει σύντομα στη χώρα μας. Λίγο μετά την άφιξη του Μαΐου... Και εδώ τα δεδομένα είναι πολύ απλά για αρχή: υπάρχει κοινή επιθυμία συνύπαρξης και εκ νέου συνεργασίας. Αλλά μέχρι εκεί... Είναι άλλωστε αρκετά νωρίς για να έχει προχωρήσει ακόμη παραπάνω και η συγκεκριμένη υπόθεση που έχουμε κατ' επανάληψη εξηγήσει ότι θα μας απασχολήσει αυτό το καλοκαίρι...

Δύο περιπτώσεις που θα έχουμε πολλά περισσότερα να γράψουμε από τη στιγμή που θα ξεκαθαρίσουν και τα οικονομικά τους δεδομένα. Οι τρόποι δηλαδή που θα μπορούσε η ΑΕΚ να τους αποκτήσει είτε κανονικά είτε με τη μορφή δανεισμού και ορισμό οψιόν αγοράς για τον κάθε ένα από αυτούς με αποπληρωμή σε βάθος χρόνου (όπως έγινε για παράδειγμα με τη ρήτρα του Πόνσε). Αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα που πρέπει να γίνει όταν μπουν στο τραπέζι τα οικονομικά δεδομένα των υποθέσεων.