Το… ανέλπιστο δώρο στον Άρη και ο Σούντγκρεν

Το… ανέλπιστο δώρο στον Άρη και ο Σούντγκρεν

Το… ανέλπιστο δώρο στον Άρη και ο Σούντγκρεν

bet365

Το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ Άρη-ΑΙΚ και Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι οι επίσημες ανακοινώσεις και το gazzetta.gr ρίχνει μια ματιά στον φετινό διαφορετικό ρόλο του παίκτη στην ΑΙΚ.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Αλαβές - Μπαρτσελόνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τελειώσει και τυπικά το ζήτημα παραχώρησης του Σούντγκρεν στον Άρη και παράλληλα θα ανακοινωθεί και το χρονικό διάστημα της συμφωνίας των «κίτρινων» με τον Σουηδό το οποίο θα είναι διαστήματος τουλάχιστον δύο χρόνων. Είναι γνωστό ότι ο Άρης επέμεινε για την απόκτηση του 28χρονου και ο λόγος δεν έχει να κάνει μόνο με το επίπεδο ικανότητάς του, όσο και με το ότι μπορεί να καλύψει όλη τη δεξιά πτέρυγα.

Αυτό το… ανέλπιστο δώρο προσφέρει φέτος η ΑΙΚ στον Αρη. Οι «κίτρινοι» προχώρησαν στην επιλογή του Σούντγκρεν κρίνοντας από το επίπεδο ανταπόκρισής του σε ρόλο δεξιού μπακ. Πέρυσι η σουηδική ομάδα χρησιμοποίησε διάταξη με τέσσερις αμυντικούς (4-4-2), ο Σούντγκρεν δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα κάλυψης της δεξιάς πτέρυγας και μάλιστα ήταν από τα πρόσωπα που αναδείχθηκαν στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Φέτος, δοκιμάζεται σε διαφορετικό ρόλο. Η ΑΙΚ άλλαξε διάταξη, επέλεξε σχήμα 3-5-2 και ο Σούντγκρεν χρησιμοποιείται στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, ενώ συνολικά μέτρησε τέσσερις συμμετοχές.

Κρίνοντας από τη λογική του Σάββα Παντελίδη στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο, θέλει να συνεργάζεται με παίκτες οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε τουλάχιστον δύο θέσεις. Προς αυτήν την κατεύθυνση αποκτήθηκε ο Μιχάι Κόρχουτ ο οποίος μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά, ο Ντάνι Λάρσον ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά και ο Λίντσεϊ Ροζ που στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η αλλαγή τακτικής διάταξης της ΑΙΚ και η χρησιμοποίηση του Σούντγκρεν σε πιο επιθετικό ρόλο σε σχέση με αυτόν που είχε την περσινή χρονιά, μάλλον αποτελεί ένα καλό δώρο για τον Σάββα Παντελίδη καθώς πριν καλά-καλά ανταμώσουν, θα ξέρει αν ο Σουηδός μπορεί να ανταποκριθεί και σε ρόλο δεξιού χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα