Ολιβέιρα: «Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου»! (pic)

Ολιβέιρα: «Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου»! (pic)

Gazzetta team
Ολιβέιρα: «Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου»! (pic)

bet365

O Σέρτζιο Ολιβέιρα δεν έκρυψε τη χαρά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και το έδειξε με όσα έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Μπορεί να είναι λίγους μήνες στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, που πανηγύρισε φορώντας τη φανέλα του συμπατριώτη του Αντρέ Βιεϊρίνια, έμεινε εκστασιασμένος με την παρουσία του κόσμου στη φιέστα, αλλά και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου, για έναν ακόμα τίτλο! Σας ευχαριστώ όλους για όλη την αγάπη σας, πραγματικά είστε ξεχωριστοί οπαδοί του ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια σ όλους χωρίς καμία εξαίρεση, σε όλους όσους είναι μέρος αυτού του συλλόγου. Μετά από 34 χρόνια, ο τίτλος είναι στη Θεσσαλονίκη», έγραψε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα