Οι βασικές «ερυθρόλευκες» ανάγκες για τη νέα χρονιά! (poll)

Οι βασικές «ερυθρόλευκες» ανάγκες για τη νέα χρονιά! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Οι βασικές «ερυθρόλευκες» ανάγκες για τη νέα χρονιά! (poll)

bet365

Το gazzetta.gr καταγράφει - σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα - τις καίριες μεταγραφικές ανάγκες της ομάδας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

100% Επιστροφή* χρημάτων Νάπολι - Αταλάντα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ολυμπιακός στην παρούσα φάση έχει αρχίσει την προεργασία του για τη νέα σεζόν, με στόχευση στο να δει τι διορθωτικές κινήσεις θέλει και να τις υλοποιήσει. Εφόσον δεν προκύψει κάποια σημαντική πώληση - κάτι που δεν μπορεί να τονιστεί με βεβαιότητα αυτήν την στιγμή με δεδομένη την ζήτηση που έχουν παίκτες όπως οι Καμαρά, Κούτρης και Σισέ και όχι μόνο - ο πειραϊκός σύλλογος έχει τις εξής προτεραιότητες:

ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ: Η αισιοδοξία για το θέμα του Σα καλά κρατεί και πως λίαν συντόμως θα προκύψουν και επίσημα τα ευχάριστα για την παραμονή του παρά την μίνι αργοπορία και κάποιες διαρροές περί πιθανών αρνητικών ενδείξεων. Ο Λοντίγκιν - που ήταν πάντως θετικός με Λαμία στο πρωτάθλημα - δεν φαίνεται πως θα συνεχίσει και λογικά ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει για κίπερ για την θέση Νο2.

ΑΜΥΝΑ: Ο Ολυμπιακός θέλει τουλάχιστον έναν αμυντικό για το κέντρο της οπισθοφυλακής του. Κατά προτίμηση αριστεροπόδαρο και με ηγετικά χαρακτηριστικά. Από τους υπάρχοντες στόπερ εξακολουθούν να τελούν υπό αποχώρηση οι Βούκοβιτς και Μιράντα. Παραμένει ανοιχτό και το μέτωπο κυρίως για ακραίο μπακ αριστερά.

ΚΕΝΤΡΟ: Με τις συνθήκες που έχουμε τώρα η αναζήτηση αφορά κυρίως σε έναν παίκτη τύπου αντί-Νάτχο (σ.σ. ο Ισραηλινός που είχε ασίστ με την Λαμία είναι να αποχωρήσει). Έναν χαφ που να μπορεί να είναι μία έξτρα βοήθεια στον Φορτούνη.

ΕΠΙΘΕΣΗ: Πέραν του σοβαρού ενδεχόμενου για έναν winger η βασική αναζήτηση είναι για τον φορ που θα είναι βασικός του χρόνου. Ο Σολδάνο δεν έπεισε στα τελευταία του αγωνιστικά δείγματα γραφής αλλά θα πάρει ευκαιρία και του χρόνου, ο Χασάν δύσκολα μένει με τα λεφτά που ζητάει η Μπράγκα και ο Γκερέρο συνεχίζει να είναι πιθανό να μην είναι και του χρόνου στο Λιμάνι (σ.σ. οπότε μπορεί να είναι δύο οι νέοι φορ).

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα