Η απονομή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα! (pics & vids)

Η απονομή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα! (pics & vids)

Gazzetta team
Η απονομή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα! (pics & vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ είναι επίσημα πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2018/19 και το gazzetta.gr σας μεταφέρει όσα γίνονται στην Τούμπα, στη μεγάλη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου.

«Μαγικές» στιγμές έζησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του, αφού μαζί πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια, η οποία επισφραγίστηκε με τη νίκη επί του Λεβαδειακού (5-0) για την 29η αγωνιστική της Super League.

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά» αποχώρησαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα κι επέστρεψαν για την άρτια κι εντυπωσιακά οργανωμένη φιέστα που είχε σχεδιάσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με εξαιρετική ροή και συγκινητικές στιγμές, τις οποίες όλοι απόλαυσαν.

Θυμηθείτε τις στιγμές απ' όσα έγιναν στην Τούμπα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα