Αρης-ΟΦΗ: Το τετ α τετ Καρυπίδη-Αναστασιάδη και η «ατάκα» για Παντελίδη

Αρης-ΟΦΗ: Το τετ α τετ Καρυπίδη-Αναστασιάδη και η «ατάκα» για Παντελίδη

bet365

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος βρέθηκε σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ για την 26η αγωνιστική, ενώ είχε τετ α τετ με τον ιδιοκτήτη των «κίτρινων», Θεόδωρο Καρυπίδη.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» βρέθηκε σήμερα ο Αγγελος Αναστασιάδης. Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος παρακολούθησε από κοντά το ματς του Αρη με τον ΟΦΗ και τη νίκη των γηπεδούχων (3-1), ενώ στο τέλος του αγώνα συναντήθηκε με τον πρόεδρο των «κίτρινων».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του μετέφερε τα συγχαρητήριά του για τους Θεσσαλονικείς και για την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος, αλλά και ο Σάββας Παντελίδης. «Έχεις καλό προπονητή και καλό παιδί», του ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Καρυπίδης του ανταπέδωσε τα «συγχαρητήρια» για την Εθνική ομάδα και τα μέχρι τώρα αποτελέσματά της στα προκριματικά του Euro 2020, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Καλή δύναμη στη συνέχεια. Θα τα καταφέρουμε όλοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα