ΠΑΟΚ: Τα ξεχωριστά γενέθλια του Γιώργου Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Τα ξεχωριστά γενέθλια του Γιώργου Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Τα ξεχωριστά γενέθλια του Γιώργου Σαββίδη

bet365

Ο Γιώργος Σαββίδης, την επομένη των γενεθλίων του πατέρα του Ιβάν, κλείνει σήμερα το 28ο έτος της ηλικίας του συνεχίζοντας να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στα κοινά του ΠΑΟΚ.

Γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου του 1991 και επί της ουσίας είναι μαζί με τον αδερφό του Νίκο οι δύο μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς σε αυτούς ανήκουν οι μετοχές, με ενεργή συμμετοχή τα τελευταία χρόνια σε πολλά θέματα που αφορούν τη διοίκηση και το αγωνιστικό κομμάτι του Συλλόγου.

Ποιος είναι, τελικά, ο Γιώργος Σαββίδης; Το σίγουρο είναι πως ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη δεν είναι μόνο αναρτήσεις στο Instagram και σχόλια τα οποία σε πολλές περιπτώσεις ενοχλούν τους φίλους των υπόλοιπων μεγάλων ομάδων. Είναι και αυτό, αλλά δεν είναι μόνον αυτό…

Δηλώνει «ΠΑΟΚτσής μέχρι το κόκαλο» και είναι αυτός που στα χρόνια της κρίσης μοιράζει δωρεάν εισιτήρια διαρκείας στους ανέργους, αυτός που ενεργοποιείται και δίνει λύσεις σε κοινωνικά θέματα, όπως τελευταία το περιστατικό με την 90χρονη γιαγιά που συνελήφθη γιατί πουλούσε τερλίκια στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης, αλλά και στο πρόβλημα υγείας του Θωμά ή Μάκη «Μανάβη» Μαυρομιχάλη.

Τα προηγούμενα χρόνια ζούσε τον περισσότερο χρόνο στο Ροστόφ, αλλά εδώ και ένα σχεδόν χρόνο βρίσκεται ολοένα και πιο τακτικά στη Θεσσαλονίκη δίπλα στην ομάδα.

Έχει σπουδάσει οικονομικά στη Μόσχα και ακολούθως μάνατζμεντ στο Λονδίνο και από το καλοκαίρι του 2016 έχει παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Γιάννα Κουντιάκοβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα