Αποφασισμένος να πάει μέχρι τέλους για την αναδιάρθρωση ο Βασιλειάδης!

Αποφασισμένος να πάει μέχρι τέλους για την αναδιάρθρωση ο Βασιλειάδης!

bet365

Παρά την μεγάλη απογοήτευσή του από την στάση εκπροσώπων της Super League ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους για την υλοποίηση της αναδιάρθρωσης!
Η πλευρά Βασιλειάδη δεν κρύβει τον προβληματισμό και την απογοήτευσή της για την αλλαγή στάση από μέρους της Super League αλλά όπως προκύπτει από το Υφυπουργείο, συνεργάτες του και τον ίδιο τον Υπουργό δεν πρόκειται να κάνει πίσω.
Θα εμμείνει μέχρι τέλους στο θέμα της αναδιάρθρωσης. Ο ίδιος εξακολουθεί να τονίζει πως αναμένει το τελικό έγγραφο ΟΚ από την ΕΠΟ για να νομοθετήσει περνώντας την τροπολογία της αναδιάρθρωσης. Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι όπως οι Super League και Football League έγιναν με Νόμο, το ίδιο πρέπει να γίνει και με την Super League 2. Στην περίπτωση που η ΕΠΟ έχει να προτείνει άλλη δομή τότε ο Γιώργος Βασιλειάδης θα νομοθετήσει ανάλογα. Πάντως στο Υφυπουργείο επιμένουν ότι από μέρους τους είναι αποφασισμένοι για την πλήρη υλοποίηση του πλάνου της αναδιάρθρωσης.
Όσο για την Super League; Οι αντιρρήσεις και οι ενστάσεις υπάρχουν όπως και κάποιες εκτιμήσεις πως μπορεί το Υφυπουργείο να κάνει πίσω. Ο Βασιλειάδης πάντως ξεκαθαρίζει πως αυτό δεν θα συμβεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα