Αυτά ισχύουν για τον Ολυμπιακό και τον Ματέο Γκαρσία!

Δημήτρης Τομαράς
Αυτά ισχύουν για τον Ολυμπιακό και τον Ματέο Γκαρσία!

bet365

Το Gazzetta.gr παραθέτει όλα τα τελευταία δεδομένα στην υπόθεση του Ματέο Γκαρσία. Η έγγραφη πρόταση αγοράς από τον Άρη, η κίνηση του Ολυμπιακού, η πρόταση από το Βέλγιο και ο κρίσιμος Απρίλιος!
Όπως έχετε διαβάσει ξανά σε σχετικό θέμα του Gazzetta ο Αργεντίνος ακραίος επιθετικός αρέσει ιδιαίτερα σε αρκετές ομάδες στην Ελλάδα (σ.σ. φυσικά στις περισσότερες μεγάλες) αλλά και στην Ευρώπη με βάση και την φετινή του χρονιά στον Άρη. Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός έχει φέτος 27 ματς με 9 γκολ και 1 ασίστ. Μία από τις ομάδες στην οποία αρέσει είναι και ο Ολυμπιακός. Ο Γκαρσία ως γνωστόν ανήκει κατά 80% στην Λα Πάλμας που είχε δώσει 400.000 ευρώ στην Ινστιτούτο για αυτό το ποσοστό και κατά 20% στην Ινστιτούτο και ενώ υπάρχει φυσικά και σχετική ρήτρα (σ.σ. που δεν είναι τόσο χαμηλή).
Τι έχει γίνει από τότε; Ο Άρης έχει κάνει όχι απλά σχετική προσέγγιση αλλά έχει στείλει και έγγραφη πρόταση. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ισπανία είναι ο μόνος ελληνικός σύλλογος που έχει στείλει γραπτά πρόταση. Από την Ελλάδα υπάρχει και ο Ολυμπιακός που έχει κάνει μία προσέγγιση - σχετική κουβέντα καθώς και ακόμα μία μεγάλη ελληνική ομάδα. Για τον Ολυμπιακό δε διαρρέεται πως είναι μία ομάδα ικανή να καλύψει τα οικονομικά... θέλω των Ισπανών. Η Λας Πάλμας έχει στα χέρια της και μία πρόταση από ομάδα στο Βέλγιο και όλα τα δεδομένα θα αξιολογηθούν μέσα στον Απρίλιο που χαρακτηρίζεται ως κρίσιμος μήνας! Στο πλάνο των ανθρώπων της Λας Πάλμας είναι η επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Ματέο Γκαρσία που εκπνέει το 2020 και μετά η λήψη της απόφασης για το μέλλον του. Πάντως υπάρχει στα... σκαριά και πλάνο για ταξίδι επιτελικού στελέχους της στην Ελλάδα στο προσεχές διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα