Ο πρησμένος αστράγαλος του Ομάρ και το πρόβλημα στην Εθνική Νορβηγίας

Δημήτρης Τομαράς
Ο πρησμένος αστράγαλος του Ομάρ και το πρόβλημα στην Εθνική Νορβηγίας

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με δηλώσεις στα media της Νορβηγίας έκανε λόγο για πρησμένο αστράγαλό του από χτύπημα στο ντέρμπι. Πρόβλημα στην Εθνική για το ματς με την Ισπανία και ενόψει της συνέχειας.
Μιλώντας στο δίκτυο VG ο Ομάρ είπε για:
Τον τραυματισμό του: Έχω ένα πρήξιμο στον αστράγαλο και έχουμε βάλει πάγο και επίδεσμο. Ελπίζω και πιστεύω να είμαι έτοιμος για το ματς με την Ισπανία (σ.σ. Σάββατο 23 Μαρτίου). Ήταν ένα χτύπημα στο 2ο μέρος στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν το σκεφτόμουν αλλά μετά όταν πήγα σπίτι είχα πόνο και μετά είχα και πρήξιμο. Μετά είχα μία ανησυχία και έπρεπε να το δούμε στην Εθνική. Με το άλλο πρόβλημα που είχα πάντως είμαι καλά. Το έχω ξεπεράσει (σ.σ. αναφέρεται στον τραυματισμό που είχε και τον άφησε εκτός τον Φλεβάρη).
Ο Λάγκερμπακ από μέρους του είπε για:
Τον Ομάρ και το πρόβλημά του: Είχε ένα χτύπημα. Δεν προπονήθηκε την Τρίτη και δεν ξέρουμε εάν θα τα καταφέρει αύριο Τετάρτη. Δεν θεωρώ ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Με την κατάλληλη αγωγή ελπίζουμε και πιστεύουμε πως θα είναι ΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα