ΠΑΟΚ: Η επιλογή Τσαμούρη δεν ήχησε καλά…

ΠΑΟΚ: Η επιλογή Τσαμούρη δεν ήχησε καλά…

bet365

Ο ορισμός του Αλεξάνδρου Τσαμούρη στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και κυρίως ο μη ορισμός διεθνή διαιτητή δεν ήχησε καλά στα αφτιά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ…

Η ΚΕΔ όρισε τον Αλέξανδρο Τσαμούρη, του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά, να διευθύνει την αναμέτρηση του Σαββάτου (16/3) μεταξύ του Παναιτωλικού και του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο.

Αν κάτι σας θυμίζει το όνομα, είναι ο διαιτητής που τα έκανε μαντάρα στο παιχνίδια ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ. Κι όμως, η ΚΕΔ βρήκε τον συγκεκριμένο ρέφερι να ορίσει στον αγώνα Παναιτωλικού - ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας! Κι αυτός ο ορισμός δεν ήχησε καθόλου καλά στα αφτιά των ανθρώπων του «Δικεφάλου», που απορούσαν από το μη ορισμό ενός διεθνή διαιτητή σ’ ένα τόσο κρίσιμο και από τα σημαντικότερα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.

Αρχικά, στο ματς Λαμία – ΠΑΟΚ (0-1), ο ρέφερι από τον Πειραιά δεν είχε καταλογίσει καταφανέστατο πέναλτι σε χέρι του Βιεϊρίνια, παράβαση που παραδέχθηκαν οι «ασπρόμαυροι» από την πρώτη στιγμή, ενώ στη συνέχεια απέβαλε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη τον Κάνιας και «έκλεισε τα μάτια» στο αντιαθλητικό χτύπημα του Μπαράλες πάνω στον Πασχαλάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα