«Κλείνει στην Μακάμπι ο Γιαννιώτης»

«Κλείνει στην Μακάμπι ο Γιαννιώτης»

Gazzetta team
«Κλείνει στην Μακάμπι ο Γιαννιώτης»

bet365

Ρεπορτάζ στο Ισραήλ δίνουν συνέχεια στο θέμα του Γιαννιώτη υπογραμμίζοντας πως πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Ίβιτς.
Το one.oc.il στο Ισραήλ υπογραμμίζει πως «ο Γιαννιώτης έχει αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση της Μακάμπι και να γίνει ο αντικαταστάτης του Πρέντραγκ Ράικοβιτς, που θα πουληθεί στην Μονακό έναντι 4,5 εκατ. ευρώ και έτσι κλείνει εκεί».
Επισημαίνεται πως ο Ανδρέας Γιαννιώτης επιθυμεί να συνεργαστεί με τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Έλληνα προπονητή τερματοφυλάκων της Μακάμπι, Χρήστο Κελπέκη. Επίσης πως η Μακάμπι θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο, χωρίς πάντως να γίνεται αναφορά στην χρονική διάρκεια της συμφωνίας. Οι Σέρβοι υποστήριζαν πάντως ότι του έγινε πρόταση για συμβόλαιο τριών ετών με συνολικές απολαβές 1 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα