Το... status για τον Γιάγκος Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό (poll)

Το... status για τον Γιάγκος Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό (poll)

Το... status για τον Γιάγκος Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό (poll)

bet365

Ο Σέρβος σέντερ μπακ ήταν βασικός στον Ολυμπιακό για ένα μεγάλο διάστημα της σεζόν, ωστόσο τα λάθη του με αποκορύφωμα το τελευταίο χρονικά ντέρμπι με την ΑΕΚ τον έθεσαν στο αγωνιστικό περιθώριο.
Ο 30χρονος στόπερ μετράει φέτος 28 αγώνες με 3 γκολ και 1 ασίστ, ωστόσο παρότι ξεκίνησε αρκετά καλά την σεζόν και βοήθησε αισθητά σε ένα χρονικό σημείο η συνέχειά του δεν ήταν σίγουρα η ανάλογη. Ο Βούκοβιτς στιγματίστηκε από ματς όπως το 0-1 με τον ΠΑΟΚ με το αυτογκόλ του (σ.σ. φέτος είχε τρία αυτογκόλ) ή εσχάτως με την ΑΕΚ και την πολύ κακή του εικόνα στο α' μέρος όπου ο Ολυμπιακός έχανε από δικό του λάθος με 1-0. Στο συγκεκριμένο ματς έγινε αλλαγή στο ημίχρονο έχοντας και ένα πρόβλημα τραυματισμού αλλά κυρίως η αλλαγή είχε να κάνει με το αγωνιστικό του πρόσωπο.
Μετά το ματς με την ΑΕΚ είχε την τιμωρία στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ενώ έμεινε εκτός πλάνων με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ξέχωρα από το πρόβλημα ετοιμότητάς του το παιχνίδι με την ΑΕΚ στιγμάτισε αγωνιστικά τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Συνολικά (και) τα λάθη του σε βάθος χρόνου οδήγησαν και στον αγωνιστικό «παροπλισμό» του. Εξάλλου σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν έχουμε ήδη σημειώσει πως από την στιγμή που ο Παπέ Σισέ ίσως πουληθεί και ο Μιράντα είναι δανεικός ο Μεριά είναι ίσως ο πιο σίγουρος για παραμονή στόπερ. Άλλωστε μέχρι πρότινος δεν προέκυπτε και συμφωνία για το νέο συμβόλαιο του Σέρβου άσου, που φέτος στην Super League είχε στον Ολυμπιακό 18 ματς με 3 γκολ και 1 ασίστ. Γενικότερα πάντως το προηγούμενο διάστημα υπήρχε πολύ πιο μεγάλη σιγουριά για την παραμονή του διεθνούς μπακ σε σχέση με τώρα. Όπως και να έχει πέραν του θέματος του Σα ο Ολυμπιακός ως μία από τις βασικές του προτεραιότητες για τη νέα σεζόν έχει θέσει την ενίσχυσή του στο κέντρο της άμυνάς του. Κυρίως με έναν στόπερ που θα μπορεί να έχει πιο... ηγετικό ρόλο και ανάλογα χαρακτηριστικά (σ.σ. τύπου Μολέδο).

- Ψηφίστε πιο κάτω στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα