ΟΦΗ: Αγωγή κατά της διοίκησης Μπούση με ερωτηματικά!

ΟΦΗ: Αγωγή κατά της διοίκησης Μπούση με ερωτηματικά!

ΟΦΗ: Αγωγή κατά της διοίκησης Μπούση με ερωτηματικά!

bet365

Αγωγή ύψους πάνω από 70.000 ευρώ έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ από εταιρία που έκανε έργα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο μέχρι και τον Νοέμβριο. Αποδέκτες η διοίκηση, αλλά και οι Μπούσης και Πουρσανίδης προσωπικά, με μάρτυρες κατηγορίας μέλη της πρώην διοίκησης. Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Στο επίκεντρο βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (04/03) ο ΟΦΗ, που καλείται να αντιμετωπίσει «αμαρτίες» του παρελθόντος του και όπως φαίνεται, δεν σταματά να ανακαλύπτει εμπόδια και δυσάρεστες καταστάσεις.

Με τη δραστηριότητα σε επίπεδο διοίκησης να είναι οργασμική, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της ετυμηγορίας για υποβιβασμό και τα σχέδια για τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης, η ΠΑΕ καλείται να ανταπεξέλθει και απρόσμενων «τρικλοποδιών», που σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, συγχρονίστηκαν την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 5 Μαρτίου, δηλαδή μια μέρα μετά την απόφαση-βόμβα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League, την αφαίρεση βαθμών και την επίβολή προστίμου, στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε αγωγή από εταιρία που έκανε έργασίες συντήρησης στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ως και τον Νοέμβριο του 2018, μέσω της οποίας αξιώνει αποζημίωση άνω των 70.000 ευρώ, δίχως μάλιστα να φέρει παραστατικά ή έγγραφα που να επιβεβαιώνουν την οφειλή.

Η αγωγή μάλιστα έχει κατατεθεί τόσο κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ, όσο και κατά του προέδρου Μιχάλη Μπούση και του Γενικού Διευθυντή Ηλία Πουρσανίδη προσωπικά, σε μια κίνηση που προκάλεσε τουλάχιστον απορίες! Σε ερωτήσεις των στελεχών του συλλόγου για στοιχεία, αποδείξεις, παραστατικά ή οτιδήποτε μπορεί να συνοδεύει το χρέος, η εταιρία απάντησε πως δεν υπάρχουν, ενώ η συμφωνία είχε γίνει με την προηγούμενη διοίκηση, που ως γνωστόν απενεπλάκη από τον σύλλογο, παραδίδοντας στον Μπούση και στους συνεργάτες του στα μέσα Οκτωβρίου.

Αν μάλιστα με τη συγκεκριμένη αγωγή προκάλεσε έκπληξη στους Ομιλίτες, ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του πρώην προέδρου Γιώργου Αλετρά, του πρώην γενικού αρχηγού, Κων/νου Ζερβάκη και του μέλους της πρώην διοίκησης, Μανόλη Γιουρνιεζάκη, που εμφανίζονται ως μάρτυρες κατηγορίας! Δεδομένου πως πρόκειται για αστική υπόθεση, η εμφάνισή τους σε αυτόν τον ρόλο έγινε με τη συναίνεσή τους, όπως υπογραμμίζουν νομικοί κύκλοι, καθώς δεν είναι ίδια η διαδικασία με τα ποινικά, όταν και οι μάρτυρες είναι υποχρεωμένοι να εμφανιστούν και να καταθέσουν.

Οι σχετικές πληροφορίες κάνουν λόγο για «παγωμάρα» στην κρητική ΠΑΕ, που όπως φαίνεται διερωτάται για τα εξής: αρχικά, πως είναι δυνατόν να κατατίθεται αγωγή για χρηματική αποζημίωση μόλις μια μέρα μετά το «θρίλερ» στο οποίο βρέθηκε να συμμετέχει ο ΟΦΗ, αφού το timing μοιάζει τουλάχιστον περίεργο.

Δεύτερον, γιατί άνθρωποι που αποχώρησαν από τον σύλλογο με τον καλύτερο τρόπο βρίσκονται τώρα σε θέση μάρτυρα κατηγορίας κατά της διοίκησης που ανέλαβε τη σκυτάλη εν μέσω χειροκροτημάτων τον Οκτώβριο. Τρίτον, η απεύθυνση της αγωγής προσωπικά στους Μιχάλη Μπούση και Ηλία Πουρσανίδη.

Η οφειλή αφορά εργασίες που έγιναν στα γήπεδα από το καλοκαίρι του 2017 ως το καλοκαίρι του 2018, ενώ η εταιρία κλήθηκε να καταθέσει προσφορά στη νέα διοίκηση, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Αυτή δεν αξιολογήθηκε ως συμφέρουσα, οι δυο πλευρές ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους και τώρα μια αγωγή έρχεται να ταράξει τα νερά και να τους... επανενώσει, σε μια υπόθεση με πολλά «ερωτηματικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα