ΠΑΟΚ: Προληπτικά εκτός ο Λημνιός, πρόβλημα με Σβιντέρσκι

ΠΑΟΚ: Προληπτικά εκτός ο Λημνιός, πρόβλημα με Σβιντέρσκι

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Προληπτικά εκτός ο Λημνιός, πρόβλημα με Σβιντέρσκι

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον Δημήτρη Λημνιό να μένει εκτός, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τον Κάρολ Σβιντέρσκι,

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η αποστολή στο ΟΑΚΑ στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και ο ΠΑΟΚ συνέχισε νικηφόρα την πορεία του προς τον τίτλο της Super League Σουρωτή. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στον επόμενο… τελικό που είναι μπροστά κόντρα στον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Μετά το απαραίτητο ρεπό της Δευτέρας (04.03), το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη δουλειά. Η προπόνηση της Τρίτης (05.03) περιελάμβανε δουλειά σε δύο γκρουπ.

Όσοι ξεκίνησαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με τον προπονητή στον τομέα της τακτικής.

Όσων αφορά το ιατρικό δελτίο οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Δημήτρης Πέλκαςέκαναν θεραπείες, με τον Μαροκινό να ξεκινάει και πρόγραμμα στην πισίνα, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισε ατομικά τη δουλειά στο γυμναστήριο.

Ο Δημήτρης Λημνιός δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στον τετρακέφαλο στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ και έμεινε προληπτικά εκτός, όπως και ο Κάρολ Σφιντέρσκι που χτύπησε στο καλάμι στην προπόνηση. Η κατάσταση των δύο παικτών θα εκτιμηθεί αύριο, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία από το ιατρικό επιτελείο.

Ο Στέλιος Μαλεζάς επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ τέλος ο Νίκος Καρέλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε υψηλή ένταση και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο γκρουπ.

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (06.03) θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα