Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-1: Τα γκολ του ντέρμπι! (videos)

Gazzetta team
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-1: Τα γκολ του ντέρμπι! (videos)

bet365

Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και έδειξε πολύ κακή εικόνα στο πρώτο μέρος. Δείτε τα γκολ.

Η ΑΕΚ κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα πολλά λάθη του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος και να πάρει γρήγορο προβάδισμα με το γκολ του Πόνσε στο 3', έπειτα από τις κακές εκτιμήσεις των Βούκοβιτς και Σα, όμως, παρότι είχε ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο τέρμα. Και το προβάδισμά της αποδείχθηκε ισχνό. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν μεταμορφωμένοι στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν όχι απλά να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, αλλά να μετατρέψουν το ντέρμπι σε παράσταση για έναν ρόλο.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Πόνσε ανοίγει το σκορ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Η ισοφάριση ήρθε γρήγορα με τον Καμαρά στο 50' και στο 72' ο Φορτούνης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Μαρτίνς. Το ματς είχε πάρει τον δρόμο του. Ο Χασάν στο 83' έγραψε το 3-1 και ο ο Φορτούνης έγραψε τον επίλογο, κάνοντας τον κόσμο του Ολυμπιακού να παραληρεί στις κερκίδες. Μέσα σε 45 λεπτά, οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν μετά το σφύριγμα για τη λήξη του ημιχρόνου, μετατράπηκαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Φορτούνης κάνει το 2-1

Οι «ερυθρόλευκοι» έτσι βρίσκονται στο +8 από την ΑΕΚ και ουσιαστικά κλείδωσαν την συμμετοχή τους στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο μεγάλος άτυχος του ντέρμπι, καθώς τραυματίστηκε στο 67' και αποχώρησε από την αναμέτρηση βουρκωμένος.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών του Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ, απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του δήλωσε ότι στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ήταν σαν να μην μπορούν να φορέσουν τα παπούτσια τους, ενώ ο Μαρτίνς εξήγησε τι είπε στους παίκτες του για να προκαλέσει την αντιδρασή τους στο δεύτερο μέρος.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Χασάν σκοράρει και πανηγυρίζει

Ο Ολυμπιακός έτσι πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία για την ρεβάνς με την Ντιναμό στην Ουκρανία, έχοντας «κλειδώσει» και τη δεύτερη θέση. Ενδεικτικό της αλλαγής του κλίματος ήταν και η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη για συγχαρητήρια στα αποδυτήρια.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το report του ντέρμπι

Ολυμπιακός ΑΕΚ: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις

Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Μεριά, Βούκοβιτς (46’ Τοροσίδης), Σισέ, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Ντίας (46’ Χριστοδουλόπουλος - 68’ λ.τ Γκερέρο), Ποντένσε, Φορτούνης, Χασάν
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσόσιτς, Μπακάκης, Άλεφ (78’ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Κλωναρίδης (57’ Μπακασέτας), Μάνταλος (86’ Αλμπάνης), Λιβάια, Πόνσε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα