Με Τσιγκρίνσκι στο ντέρμπι, ένα μήνα εκτός ο Χουλτ

Με Τσιγκρίνσκι στο ντέρμπι, ένα μήνα εκτός ο Χουλτ

Gazzetta team
Με Τσιγκρίνσκι στο ντέρμπι, ένα μήνα εκτός ο Χουλτ

bet365

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι προπονήθηκε κανονικά και δήλωσε παρών για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θλάση δεύτερου βαθμού κι ένα μήνα εκτός ο Χουλτ.

Λυόν - Γκινγκάμπ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ουκρανός στόπερ τέθηκε στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Όσον αφορά τον Νίκλας Χουλτ, τα αποτελέσματα του απεικονιστικού ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκε έδειξαν θλάση αριστερού προσαγωγού δευτέρου βαθμού, με τον ποδοσφαιριστή να συνεχίζει τη θεραπεία του. Αυτό σημαίνει απουσία ενός μήνα για τον Σουηδό αριστερό μπακ.

Επόμενη προπόνηση της Ένωσης είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου στις 18.00 και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί από τον Μανόλο Χιμένεθ η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής (19.30) με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα