Γιαννιώτης: «Ελπίζω το καλοκαίρι να πάω κάπου αλλού»

Γιαννιώτης: «Ελπίζω το καλοκαίρι να πάω κάπου αλλού»

Gazzetta team
Γιαννιώτης: «Ελπίζω το καλοκαίρι να πάω κάπου αλλού»

bet365

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης μίλησε για το διάστημα που διανύει τον τελευταίο καιρό στον Ολυμπιακό, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δουλεύει ώστε να παραμείνει σε καλή κατάσταση και το καλοκαίρι να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες.

Επιστροφή χρημάτων* στο Τότεναμ - Ντόρτμουντ και σούπερ αποδόσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την διαφαινόμενη αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε ο Έλληνας τερματοφύλακας, που αποτέλεσε κεντρικό πρόσωπο στα βραβεία του ΠΣΑΠ για τη σεζόν 2017/18.

Εκτός από το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα, ο Γιαννιώτης ψηφίστηκε ως μέλος της καλύτερης 11αδας και σε ερώτηση για τις στιγμές που βιώνει εσχάτως, έχοντας τεθεί ουσιαστικά εκτός των τάξεων των Πειραιωτών, ανέφερε πως οι δοκιμασίες είναι για καλό κι εκείνος ελπίζει πως έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα και για εκείνον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι στιγμές που περνάει κάθε αθλητής στην καριέρα του. Κάποια πράγματα γίνονται για καλό, ελπίζω κι αυτά που γίνονται τώρα να είναι για τον ίδιο λόγο. Εγώ θέλω να συνεχίσω να δουλεύω, να βελτιώνομαι, να κάνω αυτό που κάνω και να μείνω σε καλή κατάσταση, ώστε το καλοκαίρι να πάω κάπου αλλού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα