ΠΑΟΚ: Οι «έντεκα» και οι εκπλήξεις του Λουτσέσκου

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οι «έντεκα» και οι εκπλήξεις του Λουτσέσκου

bet365

Η πρώτη ανάγνωση της αποστολής του ΠΑΟΚ έκρυβε, αν μη τι άλλο, εκπλήξεις και το «γεμάτο» ρόστερ δίνει στον Λουτσέσκου το δικαίωμα των πολλών επιλογών για το αρχικό σχήμα ενόψει ντέρμπι.

Οι πολλές επιλογές, πλέον, στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ έδωσαν το δικαίωμα στον Ραζβάν Λουτσέσκου να πάρει στην αποστολή τους 18 ποδοσφαιριστές, που κατά τη δική του άποψη είναι οι πιο έτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» αποστολής έκρυβε, λοιπόν, πολλές εκπλήξεις. Ο Ρουμάνος προπονητής άφησε εκτός τους Μίσιτς, Ενρίκε, Χατσερίντι, Τόσκα, Μαλεζά, Καρέλη και τον ανέτοιμο Κάνιας, ενώ πήρε τους τρεις «νέους», Ολιβέιρα, Ίνγκανσον, Σβιντέρσκι, συν τους Πέλκα, Λημνιό, Γιαννούλη και Ρέι.

Σ’ ότι αφορά το πιθανό αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου», ο Σέρτζιο Ολιβέιρα φαίνεται πως δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού. Ο Λουτσέσκου αμφιταλαντεύτηκε αρκετά σ’ ότι αφορά τον παρτενέρ του Χοσέ Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή, ωστόσο ο Εβγέν Σάχοφ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Ο Πορτογάλος μέσος διεκδικεί χρόνο συμμετοχής και ανάλογα με την εξέλιξη του ντέρμπι αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από τον Ρουμάνο τεχνικό, που έχει κατασταλάξει για τους υπόλοιπους δέκα ποδοσφαιριστές.

Μπροστά από τον μόνιμο κάτω από τα δοκάρια, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, θα βρίσκεται η γνωστή τετράδα της άμυνας που θα αποτελείται από τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Ως εσωτερικοί μέσοι στον άξονα θα κινηθούν οι Σάχοφ, Μαουρίσιο, ενώ λίγο πιο μπροστά σε ρόλο οργανωτή θα παίξει ο Μπίσεσβαρ, με τον Πέλκα να έρχεται κι αυτός από τον πάγκο ανάλογο με την πορεία του αγώνα. Στα δύο άκρα της επίθεσης αυτοί που έχουν το προβάδισμα είναι ο Ζαμπά (δεξιά) και ο Ελ Καντουρί (αριστερά), ενώ στην κορυφή θα κινείται ο Άκπομ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα