Ολιβέιρα: Απλότητα, ηρεμία, σιγουριά... (vid)

Ολιβέιρα: Απλότητα, ηρεμία, σιγουριά... (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ολιβέιρα: Απλότητα, ηρεμία, σιγουριά... (vid)

bet365

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα έδειξε «με το καλημέρα» ότι μπορεί να εξελιχθεί σε κομβικό ποδοσφαιριστή για τον ΠΑΟΚ στο δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 26χρονος Πορτογάλος έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο λασπωμένο και βαρύ τερέν της Νέας Σμύρνης και από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλαπλές λύσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει για κύρια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του την απλότητα, την ηρεμία και μια σιγουριά στις κινήσεις του. Δεν κρύβεται, βγαίνει στο χώρο, ζητάει διαρκώς την μπάλα με προφανή στόχο να απλώσει το παιχνίδι της ομάδας του.

Από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι διαθέτει υψηλή τεχνική κατάρτιση γι’ αυτό αν το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θελήσει να τον κρατήσει θα πρέπει να πληρώσει ένα σεβαστό ποσό στην Πόρτο.

Από τα δικά του πόδια και με την ικανότητα να πασάρει από μακρινή απόσταση στην πλάτη της άμυνας ξεκίνησε η ευκαιρία του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Λημνιό στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Το ερώτημα που τίθεται και το οποίο απέφυγε να απαντήσει χτες στη Νέα Σμύρνη ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αν θα τον ξεκινήσει στο ντέρμπι της Κυριακής δίπλα στον Χοσέ Μαουρίσιο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Θα φανεί στις τελευταίες προπονήσεις και κυρίως σ’ αυτή της Παρασκευής (8/2).

Η ομάδα του «repress.gr» ανέλυσε το παιχνίδι του Πορτογάλου και μας παρουσιάζει τον τρόπο παιχνιδιού του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα