«Αγώνα δρόμου» για ΠΑΟΚ κάνει ο Ομάρ

«Αγώνα δρόμου» για ΠΑΟΚ κάνει ο Ομάρ

Δημήτρης Τομαράς
«Αγώνα δρόμου» για ΠΑΟΚ κάνει ο Ομάρ

bet365

Αγωνία για την κατάσταση του Ομάρ Ελαμπντελαουί επικρατεί στον Ολυμπιακό, με τον Νορβηγό μπακ να τίθεται σίγουρα εκτός πλάνων για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία (06/02) και να «τρέχει», ώστε να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (10/02).

Απροσδόκητο πρόβλημα προέκυψε για τους Πειραιώτες κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο το Σάββατο (02/02), με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει στο 14' τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο μόλις στο 14'. Ο Ομάρ είχε ενοχλήσεις από το 8' - 9' και μετά και μετά από μία... μονομαχία με αντίπαλο ζήτησε αμέσως αλλαγή καθώς δεν ένιωθε καθόλου καλά.

Ο Νορβηγός μπακ θεωρείται βέβαιο πως δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του για την αναμέτρηση με τη Λαμία την Τετάρτη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στόχος του ιατρικού τιμ των «ερυθρόλευκων» είναι να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Super League στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου. Δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα τα καταφέρει. Σε μία τέτοια περίπτωση ο Τοροσίδης θα πάει για βασικός στην Τούμπα και ο Ομάρ για το ματς με τη Ντιναμό Κιέβου στο Europa στις 14 Φλεβάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα