Τοροσίδης: Η πιο πετυχημένη επιστροφή που δείχνει την δυναμική του! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Τοροσίδης: Η πιο πετυχημένη επιστροφή που δείχνει την δυναμική του! (poll)

bet365

Ο ισχυρός ποδοσφαιρικός χαρακτήρας και ο καλώς εννοούμενος εγωισμός του Βασίλη Τοροσίδη τον έχει οδηγήσει σε μία πετυχημένη επιστροφή, αυτήν του στον Ολυμπιακό.
Κακά τα ψέματα υπάρχουν επιστροφές στον Ολυμπιακό που για διάφορους λόγους δεν... κόλλησαν. Όπως των Μιραλάς, Τουρέ ή ακόμα και του Φετφατζίδη. Υπάρχουν όμως και πετυχημένα come back όπως εκείνο του Τοροσίδη. Ο «Τόρο» που μαζί με τους Λάζαρο, Φορτούνη αλλά και παίκτες όπως ο Κούτρης συνιστούν την ελληνική δυναμική του ρόστερ των Πειραιωτών. Στο ματς απέναντι στον Πανιώνιο ο Τοροσίδης μαζί με τον Λάζαρο ήταν οι διακριθέντες από τους Έλληνες παίκτες ενώ και ο Κούτρης είχε συμμετοχή σε γκολ με την σέντρα του στην κεφαλιά - ψαράκι του Γκερέρο. Ο έμπειρος μπακ είχε 2 ασίστ στο ματς, που ήταν και οι πρώτες φετινές του σε 8 αγώνες. Ήταν όμως τόσο σημαντικές ώστε να οδηγήσουν στο ευρύ 4-0.
Η προσφορά του Τοροσίδη δεν περιορίζεται εκεί. Δεν είναι μόνο τα 3 γκολ του και οι 3 ασίστ του σε 19 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι η προσωπικότητα που βγάζει στο γήπεδο. Ο ποδοσφαιρικός... τσαμπουκάς, το πάθος του πρωταθλητή και τα χαρακτηριστικά ενός παίκτη που εμπνέει και καθοδηγεί τους συμπαίκτες του. Δεν είναι λίγο να βλέπεις έναν... χορτασμένο από τίτλους, συμβόλαια και καριέρα στο εξωτερικό παίκτη να... χτυπιέται σαν μικρό παιδί από μία χαμένη ευκαιρία ή να βγάζει τέτοια θέληση και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Ή να πανηγυρίζει έξαλλα ένα γκολ. Αντίστοιχα ο Λάζαρος έφτασε στο πρωτάθλημα τα 4 γκολ και ενώ έχει και 1 ασίστ σε 15 ματς και συνολικά στα 9 τέρματα και την μία ασίστ σε 23 αναμετρήσεις. Και φυσικά η προσφορά των δύο ήταν σε ματς που έλλειπε ο τιμωρημένος Φορτούνης των 7 γκολ και 4 ασίστ σε 17 αγώνες στο πρωτάθλημα και του double double στην χρονιά με 12 γκολ και 10 ασίστ σε 29 ματς. Η ουσία είναι πως ο Τοροσίδης συνεχίζει να δείχνει πως είναι μαχητής, νικητής και πρωταθλητής αποτελώντας την πιο πετυχημένη επιστροφή παίκτη στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.
- Ψηφίστε πιο κάτω στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα