Χαμός στο Instagram του Ολιβέιρα με την αντίδραση του Σα (pic)

Gazzetta team
Χαμός στο Instagram του Ολιβέιρα με την αντίδραση του Σα (pic)

bet365

Ο Ζοσέ Σα... καλωσόρισε τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Πόρτο στο ελληνικό πρωτάθλημα με το δικό του τρόπο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από την πλευρά τους τα... έχωσαν στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος άλλαξε το σχόλιό του.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

O Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι το μεταγραφικό... κερασάκι του Σαββίδη. Ο Πορτογάλος ήρθε από την Πόρτο στον ΠΑΟΚ και δήλωσε ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι θα αγωνίζεται με το δικέφαλο αετό στο στήθος.

Ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Πόρτο, Ζοσέ Σα, ο οποίος είναι δανεικός στον Ολυμπιακό του έκανε deslike (χεράκια προς τα κάτω) θέλοντας να τον πειράξει.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ την... έπεσαν φραστικά στον πορτιέρε των «ερυθρόλευκων», στη συνέχεια άλλαξε το σχόλιο ευχόμενος «καλή επιτυχία» στον Ολιβέιρα. Και πάλι δέχτηκε λεκτική επίθεση με αποτέλεσμα το νέο απόκτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης να αποκλείσει την ενσωμάτωση από το ποστάρισμα (δηλαδή να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς), ενώ κι ο Σα έσβησε τελικώς κι αυτό το σχόλιο.

Πάντως, ο χαμός συνεχίστηκε στο λογαριασμό του Σα, όπου σε μια φωτογραφία του πριν από τέσσερις μέρες είχε κάνει like ο Ολιβέιρα.

Ιδού το... επίμαχο σχόλιο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα