ΠΑΟΚ: Να μη δώσει δικαίωμα σε κανέναν…

ΠΑΟΚ: Να μη δώσει δικαίωμα σε κανέναν…

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Να μη δώσει δικαίωμα σε κανέναν…

bet365

O ΠΑΟΚ θέλει απέναντι στον ΠΑΣ να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό αήττητο σερί του και να φτάσει στο «4Χ4» εντός του 2019 «γεμίζοντας» από ψυχολογία ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν.

Λίβερπουλ - Λέστερ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο «Δικέφαλος» δε θέλει και δεν πρέπει να δώσει δικαίωμα σε κανέναν, πολύ περισσότερο στον δεύτερο Ολυμπιακό, να τον αμφισβητήσει και να τον απειλήσει. Γι’ αυτό και απέναντι στον ΠΑΣ το «4Χ4» είναι… μονόδρομος!

Οι «ασπρόμαυροι», με τρεις σημαντικές απουσίες, αυτές των τιμωρημένων Βιεϊρίνια, Σάχοφ και του τραυματία Κάνιας, θα ψάξουν για την 23η σερί νίκη στην Τούμπα και την 17η νίκη σε 18 αγώνες πρωταθλήματος, διατηρώντας έτσι την απόσταση ασφαλείας που έχουν αποκτήσει από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προφυλάσσει τον Χοσέ Κάνιας και δε θέλει να ρισκάρει ενόψει των ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν στο πρόγραμμα. Ο Ισπανός μέσος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι της Τούμπας. Εκεί, όπου ο «Δικέφαλος» θα παρουσιαστεί με… λειψή τη μεσαία γραμμή του, καθώς ούτε ο τιμωρημένος Εβγέν Σάχοφ, ούτε ο τραυματίας Πόντους Βέρνμπλουμ είναι διαθέσιμοι.

Μια πιθανή λύση, που δοκιμάστηκε στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή, ακούει στο όνομα: Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός, σύμφωνα με κάποιες δοκιμές στις προπονήσεις, αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Χοσέ Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή, σε κάποιες δοκιμές ήταν και ο Γιόσιπ Μίσιτς, ενώ το κενό του Αντρέ Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Δημήτρης Γιαννούλης, στην επανεμφάνισή του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Η τελευταία φορά που ο 23χρονος αμυντικός αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν την 1η Δεκεμβρίου του 2016, σ’ έναν αγώνα Κυπέλλου κόντρα στα Τρίκαλα (0-0).

Ο Λουτσέσκου βλέποντας και το πρόγραμμα που ακολουθεί (ΑΕΚ, Πανιώνιος κύπελλο, Ολυμπιακός) μάλλον αποφάσισε να δώσει ανάσες και να ξεκουράσει τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, επιλέγοντας να ξεκινήσει το σημερινό παιχνίδι με τον Δημήτρη Πέλκα και πάλι σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Στην άμυνα οι τρεις (Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο) δεν αλλάζουν με τίποτα, ενώ η «φροντ λάιν» του «Δικεφάλου» θα αποτελείται από το «νέο αίμα» της ομάδας, δηλαδή τους Λημνιό (δεξιά), Ζαμπά (αριστερά) και Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα