ΑΕΚ: Ο Μοράν και επίσημα στη Μάλαγα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Μοράν και επίσημα στη Μάλαγα

bet365

ΑΕΚ και Μάλαγα ανακοίνωσαν τη μετακίνηση του Έρικ Μοράν στον ισπανικό σύλλογο με τη μορφή δανεισμού, ενώ στο deal περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς. «Ευγνώμων στην ΑΕΚ», δήλωσε ο Ισπανός μέσος.

Βαλένθια - Χετάφε με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Ισπανός μέσος βρισκόταν από το Σάββατο στη Μάλαγα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Το μόνο που απέμενε ήταν οι ανακοινώσεις, με την πρωταθλήτρια Ελλάδας να κάνει γνωστό ότι στο deal για τον δανεισμό του Μοράν στη Μάλαγα υπάρχει, όπως ήταν γνωστό, και οψιόν για τη μεταγραφή του παίκτη το καλοκαίρι στον ισπανικό σύλλογο.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Ερίκ Μοράν στην Μάλαγα. Ο ποδοσφαιριστής θα είναι δανεικός μέχρι το καλοκαίρι και η ισπανική ομάδα έχει οψιόν για την αγορά των δικαιωμάτων του», αναφέρουν οι κιτρινόμαυροι στην ανακοίνωσή τους.

Λίγο αργότερα και η Μάλαγα επισημοποίησε την απόκτηση του Μοράν, ο οποίος από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε και προπονήσεις με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας.

Ο ίδιος ο παίκτης, με δήλωσή του ευχαρίστησε την ΑΕΚ και τις στιγμές που πέρασε στον ένα χρόνο παρουσίας του στους κιτρινόμαυρους: «Ευχαριστώ πολύ το club για την ευκαιρία που μου έδωσε να γνωρίσω μια νέα χώρα και ένα νέο για εμένα πρωτάθλημα, αλλά και να στεφτώ πρωταθλητής με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Πέρασα μια πολύ όμορφη χρονιά και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στους ανθρώπους της. Θα είμαι πάντα ευγνώμων και… ΜΟΝΟ ΑΕΚ», ανέφερε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα