H εκπληξη με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στον Ολυμπιακό!

H εκπληξη με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Ρούσσος
H εκπληξη με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος βρέθηκε στο «Καραϊσκάκης» την Τετάρτη και σενάρια τον θέλουν να περνάει την Παρασκευή ιατρικές εξετάσεις!

Συζητιόταν. Ακουγόταν. Τα σενάρια ήταν πολλά τις τελευταίες ώρες. Δεν ήταν μόνο η επίσκεψή του στο «Καραϊσκάκης» την Τετάρτη για να δει από κοντά τον Ολυμπιακό στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη. Ο πλέον 34χρονος, Αβραάμ Παπαδόπουλος (περί ου ο λόγος), μπορεί να είναι ο επόμενος κεντρικός αμυντικός των «ερυθρολεύκων».

Μπορεί ο πρώην διεθνής αμυντικός να αποχώρησε από τον Ολυμπιακό το 2014, αλλά ουδέποτε χάλασαν οι σχέσεις του με την διοίκηση των «ερυθρολεύκων». Ο Αβραάμ ήταν ένας από τους αγαπημένους παίκτες του Βαγγέλη Μαρινάκη (αν όχι ο πιο αγαπημένος) και όταν ο Ελληνας αμυντικός είχε υποστεί τον σοβαρό τραυματισμό του, ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού είχε δώσει εντολή για άμεση ανανέωση-επέκταση του συμβολαίου του.

Σε αυτά τα 4,5 χρόνια ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έγινε... πολίτης του κόσμου κι αγωνίστηκε σε Τουρκία, Κίνα, Αυστραλία και Ιαπωνία και προφανώς θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Μπορεί να γίνει; Προφανώς. Κατά μία πηγή μάλιστα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή για να διαπιστωθεί εάν μπορεί να ενσωματωθεί στους «ερυθρόλευκους» σε μια μεταγραφή έκπληξη.

Δεδομένα θα είναι μία προσθήκη που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό κυρίως στο κομμάτι των αποδυτηρίων. Μη ξεχνάτε πως ο Αβραάμ ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού για αρκετά μεγάλο διάστημα και κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Βεβαίως μπορεί να υπάρχει καπνός και όχι φωτιά στην περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, αλλά τα σενάρια τις τελευταίες ώρες ήταν πολλά για τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό. Μένει να δούμε τις εξελίξεις τις επόμενες ώρες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα