ΠΑΟΚ: Αποθέωση Μίσιτς για το ντεμπούτο με γκολ (pics)

ΠΑΟΚ: Αποθέωση Μίσιτς για το ντεμπούτο με γκολ (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Αποθέωση Μίσιτς για το ντεμπούτο με γκολ (pics)

bet365

Πορτογάλοι και Κροάτες αποθεώνουν τον Γιόσιπ Μίσιτς για το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Κροάτης μέσος του ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα στην πρώτη, ουσιαστικά, τελική προς την αντίπαλη εστία και με το εντυπωσιακό γκολ του έβαλε το κερασάκι στην πρόκριση των Κυπελλούχων Ελλάδας στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Με γκολ το ντεμπούτο του Μίσιτς στον ΠΑΟΚ», γράφει η «A Bola» στην ηλεκτρονική έκδοσή της, με τον Πορτογαλικό Τύπο να ασχολείται αρκετά με τον δανεικό ποδοσφαιριστή από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον «Δικέφαλο». «Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Κροάτη που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ λίγες μέρες μετά το δανεισμό του», προσθέτει.

«Ένα γκολ σαν του Κουαρέσμα: Ονειρεμένο ντεμπούτο για τον Μίσιτς στον ΠΑΟΚ», γράφει η «Record», ενώ και στην Κροατία υπάρχουν ανάλογες αναφορές στον 25χρονο μέσο του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα