ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Στην Πάρμα φταίει ο Τύπος για τον Καντουρί!

Στην Πάρμα φταίει ο Τύπος για τον Καντουρί!

Στην Πάρμα φταίει ο Τύπος για τον Καντουρί!

Ο αθλητικός διευθυντής της Πάρμα, Ντανιέλε Φατζιάνο, έδειξε απαισιόδοξος αναφορικά με τις πιθανότητες παραχώρησης του Ομάρ Ελ Καντουρί από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ με προτροπή του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει «ανάψει κόκκινο» σ’ ότι αφορά το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ομάρ Ελ Καντουρί, την ίδια ώρα που οι Ιταλοί εξέφραζαν μια σιγουριά αναφορικά με τη μεταγραφή του Μαροκινού μεσοεπιθετικού στην Πάρμα.

Η υπόθεση έχει «κολλήσει» και με σημερινής δηλώσεις του στη γειτονική χώρα, ο Ντανιέλε Φατζιάνο δεν έδειξε και τόσο αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ.

«Ο Ελ Καντουρί έπαιξε βασικός με τον ΠΑΟΚ και έβγαλε όλο το ματς. Παρακολούθησα τον αγώνα και τώρα δεν γνωρίζω αν ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα θελήσει να τον αφήσει. Όταν λέω ότι δεν είναι καλό να βγαίνουν ονόματα μεταγραφικών στόχων στα ΜΜΕ, έχω τον λόγο μου. Ο Ελ Καντουρί είναι ένας ποδοσφαιριστής που πάντα μας άρεσε. Μπορεί να παίξει σε διάφορους ρόλους, τόσο στο κέντρο όσο και στην επίθεση. Θα δούμε τι θα γίνει με την περίπτωσή του», σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής της Πάρμα.