«Ο Χασάν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό» (pic)

«Ο Χασάν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό» (pic)

Gazzetta team
«Ο Χασάν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό» (pic)

bet365

Μετά τα αιγυπτικά ΜΜΕ είναι η σειρά των Πορτογάλων να αναφέρουν πως ο Αχμέντ Χασάν επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Θα πάρουν νίκες οι Σαουθάμπτον, Σεβίλλη και Ρεάλ Μαδρίτης; Στο νέο Pamestoixima.gr τα φαβορί παίζουν σε σούπερ αποδόσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Abola ο Χασάν δεν είναι ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό και γι αυτό τον λόγο σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει.

«Ο Χασάν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού από την Μπράγκα, αλλά ο 25χρονος επιθετικός δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής που του έχει δώσει ο Πορτογάλος προπονητής, Πέδρο Μαρτίνς. Στο τελευταίο παιχνίδι ο Χασάν χρησιμοποιήθηκε μόνο για ένα λεπτό κι αυτό είναι κάτι που δεν του αρέσει, δείχνοντας μάλιστα πως θέλει να αποχωρήσει για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα