Παίρνει Στιλ ο Ολυμπιακός

Παίρνει Στιλ ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Παίρνει Στιλ ο Ολυμπιακός

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν από την Νότιγχαμ Φόρεστ τον 34χρονο γκολκίπερ ως αντικαταστάτη του Γιαννιώτη σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ειδικό στοίχημα σε ενισχυμένη απόδοση για το δεύτερο ημιτελικό του League Cup!

Ψάχτηκε στην Πορτογαλία, γράφτηκαν σενάρια για περιπτώσεις από την Ελλάδα (σ.σ. Κότνικ), αλλά όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα καταλήξει στον Λουκ Στιλ. Ο 34χρονος γκολκίπερ της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι νούμερο 2 στην ιεραρχία της ομάδας (πίσω από τον Παντιμιλον), το Σάββατο έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για το Κύπελλο Αγγλίας κόντρα στην Τσέλσι και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα θα πάρει το αεροπλάνο ξανά για Ελλάδα.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, θα είναι ο αντικαταστάτης του Ανδρέα Γιαννιώτη με τον Ελληνα γκολκίπερ να περιμένει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Τσεχία και στην Σπάρτα Πράγας.

Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ακόμα η επιβεβαίωση για την μεταγραφή του Λουκ Στιλ, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια με την Νότιγχαμ. Στα τέσσερα ματς του Λιγκ Καπ και σε αυτό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Τσελσι στο οποίο έπιασε και πέναλτι του Φάμπρεγας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα