Ολυμπιακός: Το βάρος στον αντί-Γιαννιώτη...

Ολυμπιακός: Το βάρος στον αντί-Γιαννιώτη...

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το βάρος στον αντί-Γιαννιώτη...

bet365

Ο Ολυμπιακός δείχνει μία πιο μεγάλη κινητικότητα για να κλείσει τον πορτιέρο που θα πλαισιώσει τον Σα ως Νο2 αντί του υπό αποχώρηση Γιαννιώτη, έχοντας αρκετές επιλογές στην λίστα του.
Στο Λιμάνι δεν έχει σταματήσει η κινητικότητα για τον κίπερ που θα διαδεχθεί τον Γιαννιώτη ως Νο2 πίσω από τον Ζοσέ Σα. Στην παρούσα φάση ο Κότνικ από την Super League και ο Μαραφόνα από την Πορτογαλία παραμένουν σε πρώτο πλάνο. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε και το όνομα του Επασί και ακόμα και σενάριο για τον 34χρονο Λουκ Στιλ της Φόρεστ (σ.σ. πρώην του Παναθηναϊκού που έχει συμβόλαιο εκεί έως το 2020) καθώς και για άλλους κίπερ από το εξωτερικό. Εφόσον κλείσει και τυπικά ο πορτιέρο που θα είναι πίσω από τον Ζοσέ Σα θα κριθεί μετά το εάν θα υπάρξει και άλλη προσθήκη για τον Γενάρη ή όχι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα